grucha Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 co tu taka cisza? nic się nie dzieje ?ps noga już poza gipsem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja mam silnik juz złożony więc się będę pojawiał ale najpierw trochę go dotre,w następną niedziele jestem o 11 pod kuznią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 a jutro ktos sie wybiera pod Kuznie czy wszyscy wala do Obornik na zawody ?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wITAMPISZĘ COKOLWIEK TYLKO PO TO ŻEBY TO ZNALEŚĆ :buttrock: no a co mam zrobic zeby bylo latwo znalesc. Musicie czesciej cos pisac zeby bylo na pierwszej stronie.:) ja póki co nie mam sprzeta wiec nie mam co pisac ale w tym tyg jade po dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Kto bedzie w Obornikach oprócz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja byłem! Błotko i deszcz fajne :) wygldałem po tej przeprawie jak bym sam jeździł w tych zawodach :] Kto jedzie w ten tydzien. na tor lub biedrusko pisac mi tu!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 wybiera sie ktos jutro na tor w obornikach? jakby co to Sebool i ja bedziemy ok 16 jak ktos jedzie to dajcie znac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Co nie ma chętnych? Przecież to jest przyzwoita godzina o dobrzej godzinie :?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A moze by nas ktos tak uwzglednil w swoich wyprawach ... ;o( czy nie chcecie jezdzic z amatorkami babami :> Pozdrawiaja dziewczyny z Kozich ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A moze by nas ktos tak uwzglednil w swoich wyprawach ... ;o( czy nie chcecie jezdzic z amatorkami babami :> Pozdrawiaja dziewczyny z Kozich ;o)OK Testowo podjedzcie na 8,00 pod Kuznie w niedziele to polatamy w kierunku Sierakowa :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ktos chetny na latanie w ten weekend na biedrusku?pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 OK Testowo podjedzcie na 8,00 pod Kuznie w niedziele to polatamy w kierunku Sierakowa :icon_question:Jakos ostatnio weekendy odpadaja na smiganie - zawsze cos innego wpadnie :o(Ale jak bedzie wolny weekend to sie odezwiemy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) jak ktos jest chetny to jutro pod kuznia bedzie kilka osob, po 11 EDIT: fotki z niedzielnego wypadu na biedrusko :( foty robione pod koniec jazd, po kilku dobrych godzinach jazdy po poligonie, jak juz zostaly 2 osoby ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=700689 zapraszamy za tydzien ;) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Tośmy dzisiaj trochę zaorali poligon . :) Mam nadzieję, że wszytkim podobało się tak jak mnie i niebawem to powtórzymy. :) Na koniec popstrykaliśmy sobie z Marcinem na zmianę kilka fotek dla upamiętnienia tego wypadu. :) (Mam przynajmniej teraz z czego avatara zrobić :) ) Dziękuje za przyjemnie spędzoną niedzielę i do zoba. :) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Tośmy dzisiaj trochę zaorali poligon . Mam nadzieję, że wszytkim podobało się tak jak mnie i niebawem to powtórzymy. Na koniec popstrykaliśmy sobie z Marcinem na zmianę kilka fotek dla upamiętnienia tego wypadu. (Mam przynajmniej teraz z czego avatara zrobić )Kto polatał ten polatał... mogłem smigac ale z krzywą tarcza hamulcową (załatwiłem ją też na biedrusku wy**bałem w jakis betonowy kloc)to srednio mi sie to uśmiechało.Ale uzywke nabede na dniach i możemy latac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi