bartasjbl Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Dominik jakbyś napisał jak zdobyć taką przepustke, albo co zrobić żeby jeździć legalnie i nikomu sie nie narażać to byłbym wdzięczny. PozdroWlasnie domiinik moglbys powiedziec jak zalatwic A ty kaze gdzie dokladniej mieszkasz i jaki sprzet zamierzasz kupioc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) No teoretycznie powinienem zmienić nazwe miejscowości bo przeprowadziłem sie z Grunwaldu na wieś :) ale przynajmniej mam teraz ciekawe tereny do jazdy. Co do sprzętu to nie mam jeszcze upatrzonego konkretnego modelu ale bedzie to motocykl na tor bo to mnie kręci czyli jakiś 125 2T lub 250 4T ale zdecydowanie bardziej 2T (z różych względów) P.S szukałem do niedawna SX 200 ale rozmawiałem z Marcinem Wójcikiem (jeździł na niej w klasie OPEN w 2004r) o tej maszynie i zdecydowanie mi ją odradził. P.S2 może stworzyćby nową grupę forumową taką jak HALO szczecin tylko że z WLKP? Edytowane 21 Maja 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 JEtsem za tym pomysłem KAZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho zwirek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Doskonały pomysł KAZE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Nazwa grupy Enduro/Crossmaniacy Poznaniacy byłaby chyba najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Nazwa grupy Enduro/Crossmaniacy Poznaniacy byłaby chyba najlepszawiadomo:D. naprawde dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Też uważam ze to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Pomysł może i dobry ale jestem ciekawy co o tym mysli Dominik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dominik ty mozesz zalatwic te zezwolenia na poligon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 W sprawie zezwoleń będziemy niebawem rozmawiać z odpowiednimi ludźmi, Trochę to potrwa, zobaczymy co z tego będzie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 W sprawie zezwoleń będziemy niebawem rozmawiać z odpowiednimi ludźmi, Trochę to potrwa, zobaczymy co z tego będzie. pzdrok wieljkie dziski. A ty masz moze taka jakoas dokladna mape okolic poznania a szczegolnie z biedruska, moraska itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 ?? ma ktos z was jakas dokladna mape naszych okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam forumowiczów z Poznania !!Dopiero dziś się zarejestrowałem w poszukiwaniu z kim w okolicy poznania by pojeżdzić :icon_mrgreen:Tu widzę że fanów nie brakuje!!!Kupiliśmy we czterech kolegów dwa endurka i dwa crossy ale dopiero dwa tygodnie temu i tak się sami pałetamy po okolicy :)mamy w planach niedziela 4 maj od rana zajechać na poligon więc myślę że jak dożyjemy to zajedziemy pod Kuźnie na 12.00 to chętnie poznamy obcykanych w terenie :biggrin: DOZO w niedziele ;) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a masz to na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi