PawelP Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Słyszeliście coś o wypadku we Wrocławiu, podobno motocyklista zderzył się z ciężarówką? Nie wiem jak się to zakończyło, mam nadzieję że kolga z moto jest cały. No i juz wiem, niestety, ... kolega nie żyje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Słyszeliście coś o wypadku we Wrocławiu, podobno motocyklista zderzył się z ciężarówką? Nie wiem jak się to zakończyło, mam nadzieję że kolga z moto jest cały. No i juz wiem, niestety, ... kolega nie żyje.... :) kolejny :D :D [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 k... mać wiadomo coś więcej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Słyszalem o tym wypadku w radio bedac w pracy Nie wiedzialem ze motocyklista zginol :) ... Uwazajcie na siebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) jak?! kiedy? gdzie?!i najważniejsze.... kto?o rety... akurat dzisiaj wróciłem do wrocławia...ehh... :)( -----------------z rozmowy dowiedziałem się, że to podobno był obywatel niemiec i podobno wyprzedzał slalomem i uderzył w stojącą na poboczu ciężarówkę Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donbandit Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niewiem czy chodzi o ten wypadek ale jechalem dzisiaj A4jakies 20km za Wrocławiem minąłem 3 kilometrowy korek zobaczylem obok siebie ciezarowke między nią a barierką zcrashowane moto , dalej stal samochod zakładu pogrzebowego, dalej wolałem nie patrzec , zreszta plicja poganiala , masakra, az sie człowiekowi płakać chce, cały czas widze te moto i czerwona plame na drodze, uważajcie na siebie!. A dla kolegi [*] [*] [*]. A wlasnie sie dowiedzialem ze gosc wymijal cos z prawej i walnal w zaparkowana (popsula sie) ciezarowke przy 150km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 O kur*** nic nie wiadomo kto to byl? Glupio zabrzmi ale mam nadzieje ze nikt z wroclawiskiej ekipy :/ [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A wlasnie sie dowiedzialem ze gosc wymijal cos z prawej i walnal w zaparkowana (popsula sie) ciezarowke przy 150km/h :) Jeśli jest tak jak mówisz to tylko pogratulować głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ech - ostatnio się zastanawiałem czy wyprzedzac tira poboczem w trasie... na szczęście odpuściłem... teraz juz zawsze będę odpuszczał... szkoda gościa... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Straszne. Na moto oczy trzeba mieć wkoło głowy i jeszcze przed samochodami. No i trzeba mieć w głowie. Można tylko współczuć rodzinie. Niech mu ziemia lekką będzie [*] [*] [*]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzmin Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Niewiem czy chodzi o ten wypadek ale jechalem dzisiaj A4jakies 20km za Wrocławiem minąłem 3 kilometrowy korek zobaczylem obok siebie ciezarowke między nią a barierką zcrashowane moto , dalej stal samochod zakładu pogrzebowego, dalej wolałem nie patrzec , zreszta plicja poganiala , masakra, az sie człowiekowi płakać chce, cały czas widze te moto i czerwona plame na drodze, uważajcie na siebie!. A dla kolegi [*] [*] [*]. A wlasnie sie dowiedzialem ze gosc wymijal cos z prawej i walnal w zaparkowana (popsula sie) ciezarowke przy 150km/h :) WitajcieDziś stałem w tym korku na A4. Wypadek był na zjeździe na Wądroże Wielkie od strony Legnicy. (20-pare km od Legnicy). To jest około 40 km od Wrocławia. Przejeżdżałem w momencie, gdy samochód pomocy drogowej ustawiał się do podczepienia ciężarówki. Motocykl był wgnieciony w barierki, pełno krwi. Na miejscu stał jeszcze chłopak z czopera na niemieckich blachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jeśli jest tak jak mówisz to tylko pogratulować głupoty. a nie pomyślałeś geniuszu, że może mógł być zmuszony do wykonania jakiegoś manewru...... ;) byłeś tam :) , widziałeś :D :P i zapytam raz jeszcze jeździsz w ogóle motocyklem :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 niech mu ziemia lekka bedzie [*]oby takich topicow bylo jak najmniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi