>DANIEL< Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Siemamam problem, kupiłem sobie buty enduro fly i jest problem ze zmienianiem biegów, poprostu nie moge wlozyczy buta pod gałke od biegów, próbowalem dać ją wyzej, ale niestety nie dalo by sie wbijac większych biegów niz jedynka :/ Mozliwe ze bede musial kupic dluzszą galke, ale teraz czy są jakies dlugosci tego czy wszystkie są takiej samej dlugosci ? Dodam ze moje moto to suzuki dr 125.pozdro i czekam na info :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hmmm coś to za betonowe kapcie wciągnął że się biegów nie da zmieniać :(Mozesz psrobowac dopasowac wajche od innego modelu walki zazwyczaj maja podobna srednice wiec pewnie cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) A może byś się najpierw mnie spytał? Bo mam takie same buty i ten sam problem i ci o tym mówiłem :( To jest proste! Zmieniasz bieg jakby podeszwą buta która odstaje i wcale to nie przeszkadza w jezdzie :buttrock: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a nie da się regulować położenia dzwigni zmiany biegów? :buttrock: np podwyzszyć ją troszkę (odkręcić,zdjąć, i parę ząbków wyzej założyć):( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Da sie regulować, ale jak podniose wyzej to juz nie moge zmieniac biegów na wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszon Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Miałem tą samą sytuację. Kupiłem sobie buty a okazało się, że drążek jest za krótki. Pojechałem wtedy do blacharza, który dospawał mi kawałek żelastwa i lekko podniósł do góry. teraz już nie ma żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jak w swoich kapciach jezdze to mnie potem paluchy bola:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka, czyli co po przelozeniu dzwgni zmiany biegow o pare zabkow do gory blokuje wrzucenie kolejnego biegu :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Kwestia przyzwyczajenia ja jak kupilem buty enduro tez na poczatku niemoglem wbic zadnego biegu oprocz jedynki ale na spokojnie poprubowalem obralem technike i idze latwiutko. Zazwyczaj takie buty sa sztywne i trzeba sie przyzwyczaic do nich i tyle> no chyba ze Ci sie niemiesci noga pod dzwignia to ja podnies troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 i tak najlepiej jest w halowkach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XL125 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 hehe ty sie nieśmiej z tych halówek bo ostatnio mnie wyminoł koleś na GSX 1000 w białym dresie i sandałach :) więc.. są ludzie i parapety. A teraz na temat. Przeciez jak dźwignie dasz dosłownie pare ząbków do góry to nie przeszkodzi w wrzucaniu wyższych biegów. Spróbuj to dopasować bo napewno sie da bez problema ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 27 kwiecień 2006 - 19:51 Patrzcie na date ostatniego posta... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 chyba ktoś dostanie mega osta :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi