Dziki_YZF Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam!Stoję przed wymianą klocków i zastanawiam się jakie klocki będą dobre. Motocykl to Yamaha YZF 750, dodam że uczę się stoppie więc muszą być dobre a zarazem niezbyt rujnujące mój budżet. co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja bym brał Nissin'a. Tutaj jest człowiek handlujący tym na allegro.http://www.allegro.pl/item99026738_orygina...rmy_nissin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja mam nissiny ST i jak na razie są swietne.PolecamKolega lolek tez takie sobie sprawił i nie narzeka a nawet chwali sobiepoprzednio miałem EBC i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Carbone Lorraine, materiał A3+ (do spokojniejszej jazdy) lub SBK5 (do upalania). :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja też jeżdże na Nissinach tyle że z serii NS czyli niebieskie.Trochę mija zanim sie dotrą i osiągną pełną skuteczność ale później to już czysta przyjemność z hamowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Carbone Lorraine A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 właśnie napisałem do gościa który handluje na allegro maila z pytaniem o cenę, jak po jej zobaczeniu nie dostane zapaści do je łykamdzięki za opiniepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Podobno najlepsze klocki sa to klocki orginalnie montowane do motocykla.Nie wiecie jakiej firmy klocki montowane sa w Yamaha r6. Caly komplet na przednia tarcze klockow Yamahy kosztuje 380zl wiec troche drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 sprobuj tez ferodo z serii platinum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 sprobuj tez ferodo z serii platinum Ja mam właśnie takie Ferodo i jestem zadowolony , ponieważ nie niszczą tarcz i hamują całkiem dobrze a przytym słychać taki charakterystyczny dzwięk zzzzzyyyyyyyy. ps.kupiłem je bo kiedyś miałem takie w samochodzie i też spisywały się poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) mialem ferrodo na przodzie, a teraz mam na tyle ale wzmocnione (sentimetal) i nigdy juz nie kupie niczego z ferodo, badziew jednym slowem ,hamowanie takie ze noga szybciej to zrobie.Polecam SUHS i Nisiny Edytowane 2 Maja 2006 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 co sądzicie o Lucas'ach SV ktoś testował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 carbone lorainne SBK - miszczostwo swiata bezkitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 carbone lorainne SBK - miszczostwo swiata bezkitu Kto to sprzedaje i gdzie tego szukać, bo chcę zmienić w Duce...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Lucasy sa zajebiste, ale troszeczke piszcza na poczatku, chocby u mnie, skutecznosc bardzo dobra. To alternatywa dla Nissina, bo te kosztuja 2 razy drozej. PS za zestaw na przod dalem 150 zl po drapieznej negocjacji, ogolnie 98 zl za jedna pare. Wydajnosc podobno na 13 tys. km Edytowane 3 Maja 2006 przez Maniek6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi