koniaczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gorzej, ze czasem mozna sie naciac :/ Ostatnio sie nacialem na Porsche Carrera GT3. Jade spokojnie, z bocznej wyjezdza owy Porsz , jedzie przede mna. Widze krotkie lookniecie goscia w lusterko-zobaczyl motyocykl za soba, redukcja i poszedl. Ja oczywiscie redukcja i za nim. Niestety,ale ponad 400 KM w rzeczonym Porsche spowodowalo moja porazke :) Fakt czasem jest i szow i go. Ja sie nacialem na jakies BMW. Wygladalo jak jakas bucowata fura sedan, ale jaaaaak poszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Fakt czasem jest i szow i go. Ja sie nacialem na jakies BMW. Wygladalo jak jakas bucowata fura sedan, ale jaaaaak poszedl. Trzeba było wbić dwójkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czasem i dwojka nie pomoze :) a na trojke juz wtedy za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gorzej, ze czasem mozna sie naciac :/ Ostatnio sie nacialem na Porsche Carrera GT3. Jade spokojnie, z bocznej wyjezdza owy Porsz , jedzie przede mna. Widze krotkie lookniecie goscia w lusterko-zobaczyl motyocykl za soba, redukcja i poszedl. Ja oczywiscie redukcja i za nim. Niestety,ale ponad 400 KM w rzeczonym Porsche spowodowalo moja porazke ;) no :D - może to Ci dało do myślenia i kupisz wreszcie jakiś motocykl.... :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no :D - może to Ci dało do myślenia i kupisz wreszcie jakiś motocykl.... :) :crossy: :D Dobre, tez ostatnio mysle z tego powodu nad motocyklem bo przyznam ze lubie odkrecic spod swiatel ;) ;) :P :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Kiedy byłem młodym człowiekiem , to się ścigałem - to nie jest bajka , he he he .Ale serio , to przeszło mi po zmianie motocykla - od kiedy jeżdżę po miescie czysto użytkowo , a nie dla przyjemności , to nie zwracam uwagi na czubków którzy chcą sie ścigać.Zwykle na następnychy światłach omijam ich jak stoją w koreczku i przemykam dalej. Oczywiście nie omieszkam przegazowac kiedy koło dresika przejeżdzam. Ja mam największą radochę, gdy jadę sobie dostojnie skuterem prawym pasem i na Modlińskiej czy innej Wisłostradzie goście w "wypasionych"* brykach zap[3,14]ją, aż huczy, po czym grzęzną w koreczku przed światłami, a ja sobie spokojnie między nimi przejeżdżam, dając im powąchać dwusuwową mieszankę. *w ich mniemaniu :D Biedaczek ;) Show no go :P :D Show must go on :) ;) PS Widziałem Cię wczoraj z "plecaczkiem" na Krakowskim Przedmieściu - parkowałem akurat skuter przed UW. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gorzej, ze czasem mozna sie naciac :/ Ostatnio sie nacialem na Porsche Carrera GT3. Jade spokojnie, z bocznej wyjezdza owy Porsz , jedzie przede mna. Widze krotkie lookniecie goscia w lusterko-zobaczyl motyocykl za soba, redukcja i poszedl. Ja oczywiscie redukcja i za nim. Niestety,ale ponad 400 KM w rzeczonym Porsche spowodowalo moja porazke :) Zajc bo jeździć to trzeba umić, a głównej przyczyny porażki upatrywałbym w "Chondzie"(Kawy też nie polecam bo ramy pękają). Ja tam na Marszałkowskiej od świateł do świateł z nowym M5, jakimś wypasionym Porshe ( a w Wawie w nocy ich nie brakuje) dawałem radę, zresztą ruch uliczny faworyzuje motocykle. Wprawdzie na dziurawych Warszawskich zakrętach nie miałem szans, ale za zakrętem zawsze jest prosta i kilka samochodów których Porsz tak łatwo nie wyprzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 he he fajny post ale to roznie bywa ja wole podjedac wkrecic na troszke obroty i widze usmiech na twarzy nawet kierowcy dobrego auta a moj muzzy pieknie gra........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja w ogóle się dziwię, że jakikolwiek samochodziarz chce się ścigać z moto. Przecież w 99.9% przypadków to jest skazane na niepowodzenie. Te 0,1% to kolesie, którzy mają tak wypasione fury, że nie interesują ich zabawy na ulicy. No a już 50 letni kolo ruszający z picholem Astrą był chyba lepszy od bety, co się w skodę wbiła. Serio. Pozdr Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) Zajc bo jeździć to trzeba umić, a głównej przyczyny porażki upatrywałbym w "Chondzie"(Kawy też nie polecam bo ramy pękają). Ja tam na Marszałkowskiej od świateł do świateł z nowym M5, jakimś wypasionym Porshe ( a w Wawie w nocy ich nie brakuje) dawałem radę, zresztą ruch uliczny faworyzuje motocykle. Wprawdzie na dziurawych Warszawskich zakrętach nie miałem szans, ale za zakrętem zawsze jest prosta i kilka samochodów których Porsz tak łatwo nie wyprzedzi.Kriters, Twe pierwsze imie brzmi "Valentino" :icon_razz: :) Zreszta sam wiesz, ze nie taka Honda slaba-miales okazje sie przekonac ze w miescie trza sie nawachlowac tymi wypadajacymi biegami w R6 by nadazyc :clap: no :biggrin: - może to Ci dało do myślenia i kupisz wreszcie jakiś motocykl.... :icon_razz: :)Mysle Turek nad tym non stop ;) Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez zajc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 A ja zawsze i z każdych świateł zapier... hyhy.. więc nie widzę gości, którzy sie ustawiają obok :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 A ja zawsze i z każdych świateł zapier... hyhy.. więc nie widzę gości, którzy sie ustawiają obok :bigrazz:Hehehe... Szczerze i bez lukrowanych eufemizmów :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Raz na miescie dałem sie sprowokować koleś Viperkiem zaczął wyprzedzac jak głupi a że nigdy w moim małym miasteczku takiego nie widziałem to otworzyłem gaz i za nim, na szczescie nie musioałem go długo gonić żeby zpobaczyć jak wygląda z bliska bo za pierwszym zakrętem ślkimaczym tempem wlokła się POLICJA. :icon_twisted: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi