mierzwa2 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mam gixera 750 1999r jaką moc macie wpisaną w dowód rejestracyjny? pozdrawiam a i już zarejestrowałem tzn dziś:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Przepraszam za OT, ale podlacze sie do tematu. Przymierzam sie tak luzno do 750tki i tak sie zastanawiam, czy da rade pojechac tym traske dajmy na to 700 - 800 km w jeden dzien, czy to straszna meczarnia i jest to awykonalne?? (pomijam tu wplyw wogole takiej dlugiej traski na zmecznie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Na K2 najwięcej zrobiłem 440km z kilkoma postojami. Ogólnie było spoko. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez wowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja ci powiem że ten moto na długi dystans meczy... pozycja za kierownicą itp ale pod wzgledem techniczym napewno cię nie zawiedzie!!!! Ja jestem początkujący akurat na tym moto(za duzo na nim nie przejechałem) i jeżdże trochę nerwowo może dlatego czasami tak mnie plecki bolą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja ci powiem że ten moto na długi dystans meczy... pozycja za kierownicą itp ale pod wzgledem techniczym napewno cię nie zawiedzie!!!! Ja jestem początkujący akurat na tym moto(za duzo na nim nie przejechałem) i jeżdże trochę nerwowo może dlatego czasami tak mnie plecki bolą :D Nie jest tak tragicznie. W zeszłym roku zrobiliśmy sobie wakacje w Bułgarii z dziennymi przelotami rzędu 600 km i dało radę. Na trasie jest naprawdę luzik. To co męczy, to przejazdy przez miasto... dziury, tory itd. - wtedy faktycznie łapki trochę pracują. Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mam gixera 750 1999r jaką moc macie wpisaną w dowód rejestracyjny? pozdrawiam a i już zarejestrowałem tzn dziś:D Moc motocykla to 135 KM przy 12 300 obr/min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Moc znam tylko nie wiem co z wpislem do dowodu rej mi wpisali 72 kW przeciez to nawet 100KM chyba nie jest przy 11,500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Może SRADzik jest zdławiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 WitamTo co WK wpisują czasem do dowodów rejestracyjnych przyprawia mnie o 10 minutowy atak śmiechu. Kumpel ma NTV której moc wpisana do dowodu rejestracyjnego to "bagatela" 237 kW :( Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Moc znam tylko nie wiem co z wpislem do dowodu rej mi wpisali 72 kW przeciez to nawet 100KM chyba nie jest przy 11,500 jesteś pierwszym właścicielem w kraju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Tak świeżo zarejestrowany!!! a przegląd wyglądal tak że przyjechalem wypełnili dokumenty i pojechalem :( Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez mierzwa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Tak świeżo zarejestrowany!!! a przegląd wyglądal tak że przyjechalem wypełnili dokumenty i pojechalem No to pewnie jeszcze nie wiesz jak to jest śmigać mając pod dupą 135KM :) Najprawdopodobniej zdławiony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No to pewnie jeszcze nie wiesz jak to jest śmigać mając pod dupą 135KM :D Najprawdopodobniej zdławiony :D Dokładnie! 72 KW to standard w niemcowni (a stamtąd pewnie moto). Tam dużo moto jest tak dławionych - ze względów na stawki ubezpieczeń. :) Tak więc jak poczujesz, że zaczyna brakować Ci mocy, zawsze masz pole do popisu. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Najprawdopodobniej zdławiony :)Niekoniecznie - moc może być pełna, a 72 kW tylko na papierze. Niemcy tak robią żeby na ubezpieczeniu zaoszczędzić. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja mam moto sprowadzone z Japoni i rowniez wpisane 72KW mimo ze oryginalnie ma 104 KW, moze to jakis standardowy wpis... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi