Januszm Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) UDAŁO SIĘ JEST NOCLEG :D Mój Tato załatwił, ja dzwoniłem kilka dni po różnych ośrodkach i nic z tego nie wychodziło ;) a on tylko w jedno miejsce podjechał i załatwił :PBędziemy nocować w Czarnieckiej Górze na skraju Gór Świętokrzyskich, w malowniczym miejscu, w którego okolicach wychowałem się. Nocleg, to domki kempingowe pięcioosobowe. NIKT NIE MUSI BRAĆ NAMIOTU ani też ŚPIWORU!!! Proszę tylko o zabranie zabezpieczeń antykradzieżowych, tak na wszelki wypadek. Koszt od osoby za noc to 25 zł. Będziemy mieli do dyspozycji Grile, z ogniska nici ponieważ z powodu suszy jest zagrożenie pożarowe. Obok kempingu jest mały zalew, w którym Będziemy możliwość zażycia kąpieli, więc o strojach do kąpieli nie zapomnijcie :D Pozdrjanuszm Edytowane 26 Czerwca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 No to znakomicie :D Własnie siedzę w pracy i marzę o kąpieli w jakimś bajorze, naprawdę jakimkolwiek... PS. Nie wiecie gdzie w Wwie można kupić kawałek folii adhezyjnej? Podczas ostatniego wypadu nie zabezpieczyłam boczków pod kanapą i sakwy elegancko porysowały mi plastiki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Niestety wyjazd Astarte i moj stoi pod duzym znakiem zapytania. Na 100% bedzie wiadomo jutro, ale prawdopodobnie nie pojedziemy :D Dobrej zabawy zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Widzę, że niezła ekipa sie zapowiadea. Może też bym się przejechał tylko dajcie cyne co to w ogóle za spędzik i o sssoo chozzzi bo coś tam słyszałem ale nie znam żadnych knkretów.PEACE Browarny może by tak razem ze Smrodów wyruszyć :P :D Dawno z Wami :D (się nie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 chodzi o to, zeby sie upodlic w dobrym towazystwie i pojezdzic na moto, a moze w odwrotnej kolejnosci :D Niestety, prawdopodobnie Ala bedzie miala poprawke w poniedzialek na uczelni i troche nie podrodze bedzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nawet wiem czemu Ala będzie miała poprawkę hehehehe Miklas to moja wina ja ją namówiłem na małe co nieco :D nad Odrą a móiła że miała się uczyć :twisted: Róbcie tak coby pojechać bo ja się chyba wybiorę jeśli nikt nie ma nic przeciwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tiaa, a mnie prosila, zebym nie przyjezdzal, bo sie bedzie przez weekend uczyc :D Slyszalem, ze lepszy balet byl, slyszalem tez cos o jakichs lukach w pamieci, wiec chyba bylo ostro :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ...PGR...!!! ...dawaj, chodz... :P ...smigamy w swietokrzyskie... obgadaj ustawke z Januszem... i jedziemy pacyfikowac swietokrzyskie :D :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zobaczy sie, ale ciezko bedzie. Pogadaj z Ala, jak sie dowie, ze lecicie, to moze sie zdecyduje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ...PGR...!!! ...dawaj, chodz... :biggrin: ...smigamy w swietokrzyskie... obgadaj ustawke z Januszem... i jedziemy pacyfikowac swietokrzyskie ;) :P pozdr, w Qrna Piekło :D :D Ty to potrrafisz namówić ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 PGR jak chcesz jechać to zapraszam, lecz musi to być szybka i pewna na 100% decyzja.Jak będziesz jechał ze Śląska, to się ustaw z resztą i spotkamy się pod Jaskinią Raj o 11 w sobotę. Pozdrawiamjanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dzięki Janusz. A powiedz mi jak sprawa z rezerwacją noclegów wyglada :D Czy ewentualne powiększenie ekipy wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syfoniusz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 trzeba liczyc paliwo na 500 km w obie strony.Prędkośc będzie zależna od prędkości podróżnej najsłabszego motocykla oraz umiejętności kierowców. PozdrjanuszmPodoba mi sie popdejscie do słabych szoferakow-brawo ,jestes godny nasladowania....czyli nie kozak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Powinnienem wiedziec jutro ilu ma byc uczestników, by ostatecznie zarezerwowac łóżka. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Podoba mi sie popdejscie do słabych szoferakow-brawo ,jestes godny nasladowania....czyli nie kozak :P Bo to moralizator jest i niedzielny kierowca :D I ogólnie to my do niego będziemy musieli się dostosowywać :D ;) PS. Fajno, że ma się nieco ochłodzić - jest szansa na rozsądną temperaturę w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi