Oleśka Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja dostałąm adres, hasło i login od Janusza, ale jak wpisuję adres strony to wywala mnie na stronę agnat.pl czy cos takiego i nie wiem co dalej robic. Jest tam jakas opscja zarządzania domeną czy cuś gdzie można się zalogować, ale ten login i hasło tam nie działa....pomocy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja dostałąm adres, hasło i login od Janusza, ale jak wpisuję adres strony to wywala mnie na stronę agnat.pl czy cos takiego i nie wiem co dalej robic. Jest tam jakas opscja zarządzania domeną czy cuś gdzie można się zalogować, ale ten login i hasło tam nie działa....pomocy :icon_mrgreen: Poszedl manual co i jak na priv :icon_mrgreen: Dla niekumatych :icon_mrgreen: : W IE wpisujemy w pasku adresu ciag wg schematu: ftp://login:[email protected] tam w katalogu msm.beep.pl powinny byc pliki z fotami i tam tez mozna wrzucac swoje foty spakowane uprzednio raraem/zipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No ma się rozumie, na Święty Krzyż muszę was jeszcze zagonić :icon_mrgreen: A i Sandomierz stoi przed nami otworem, Jaro Szydłów koniecznie chce zobaczyć, ktoś zegarki w Jędrzejowie chciał obejrzeć, jak by w sklepie było mało :icon_mrgreen: A Galarowi Dinozaury śnią się po nocach, więc do ich parku trza go zabrać :icon_mrgreen: Atrakcji jak widać jest co niemiara. No, no Jaro chcieć do Szydłowa do Szydłowa zobaczyć jak mnichy pokutę odprawiali ;) Jeśli spotkano to ja nie mogę od 19.07 do 02.08 - Urlopik prosze państwa URLOPIK !!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Urlop 24.07-15.08, 28.08-10.09Może 15,07 chociaż planowałemjechać pod Grunwald.A może pod Grunwaldem obejrzymy foty? Edytowane 4 Lipca 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja na Grunwald się piszę. Dajcie znać kto jeszcze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Sam nie wiem jak będzie, od przyszłego tygodnia mam urlop. Jak się uda kwadrat kupić, to mnie remont czeka. Jednak chociaż na weekend trza gdzieś wyskoczyć, więc zamiast do Kufajki pojedziemy na ten Grunwald i wpier... tym z czarnymi krzyżami :icon_mrgreen: Fajowsko by było, gdyby cała ekipa Kochających się mogła pojechać :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ...hehe jak tak patrze na to ustalanie foto-ustafki... to pewnie tak zimowa pora bedzie kazdemu pasowalo... :icon_mrgreen: ...chociaz... pewnie tez nie... bo to na boazerie/parapet trzeba wyskoczyc :icon_mrgreen: ...a moja propozycja jest taka... coby fotki w kletnie (na zakonczeniu sezonu E.K.G.) sobie poogladac... termin 8,9,10 wrzesnia... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No fotki zajebiste, będę się cały wieczór upajać. Jaki Grunwald, jaki Grunwald??? Ja 15-go muszę na jakieś p******ne wesele jechać.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Swoje fotki na ftp'a wrzuciłem :icon_mrgreen: Chętnie bym się z Wami wybrał na Grunwald, ale w tym czasie urlopuję, tzn. straszę bieszczadzkie misie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Oleska , to twoje wesele :icon_mrgreen: Jak nie twoje, to coś wymyśl żeby nie iść :icon_mrgreen: Najlepiej, że cię brzuch boli :icon_mrgreen: I pod Grunwald na pospolite ruszenie ściągnij :icon_mrgreen: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Oleska, w niedzielę ok. 17 wracałam z Akerem z wycieczki do Skarżyska Kam. Wyprzedzaliśmy dwóch/dwoje motonitów na drodze Radom - Wawa - czy to Ty byłaś ?Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Babojago to nie byliśmy my bo ja zamykałem stawkę i jechałemza Oleską. Zresztą twoją suzę poznałbym odrazu.My w grupie 8 motocykli dotarliśmy do Radomia około 19 Edytowane 4 Lipca 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Plus trzy motocykle z Radomia. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A co do Grunwaldu to wracając wieczoremmożemy zajechać do Szynku nad kanałkiem i odwiedzić grupę EKG i MGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Oleska , to twoje wesele Jak nie twoje, to coś wymyśl żeby nie iść Najlepiej, że cię brzuch boli I pod Grunwald na pospolite ruszenie ściągnij Wesele na szczęście nie moje :icon_mrgreen: ..ale brata mojej przyjaciółki i jakoś nie mam sumienia się wymigać. Poza tym przyda mi się jeden weekend na dupie, przynajmniej w niedzielę w końcu posieję trawę...Ale potem to już nie odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi