Oleśka Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja jadę sama oczywiście :icon_twisted: Chętnie pisałbym się na nocleg w pensjonacie, bo z moimi chorymi nerami spanie w namiocie to igranie z chorobą niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Januszm, czy lista jest jeszcze otwarta?. Jeśli tak to ja i moja żona chętnie byśmy się z Wami zabrali. :) Ps.Chyba szykuje się pokaźna grupa :flesje: pozdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Myślę, że Janusz nie ograniczał ilości osób.Ale powinieneś się liczyć z brakiem miejsc pod dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No cóż, liczę się z tym ale chyba coś w pobliżu się znajdzie ??? Żony nie położę w namiocie bo mi nie pojedzie :) Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 To co szykuje ci się wyjazd w pojedynkę jaknie znajdziesz noclegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Tak ale z plecaczkiem zawsze przyjemniej :D Żona te jeździ ;) ale jakoś nie może "znaleźć" :flesje: czasu na rozpoczęcie sezonu więc chcę ją rozruszać :) tym bardziej, że planuję wypad 05-08.07.2006 w Alpy i chcę ją też zabrać. Skontaktowałe sie januszem i może coś mi wynajdzie do spanka. :flesje: Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam!Ja przyjadę z moją połówką.Jeśli chodzi o nocleg, to ja mogę spać w namiocie. Gorzej z moim plecaczkiem, bo ma problemy z nerkami i tutaj w grę wchodzi tylko pensjonat...Pzdr, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Draco weź tylko namiot i śpiwory, OK :flesje: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW ja z żonką tez sie wpisujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Jeszcze raz przypominam, że nie od wszystkich otrzymałem na PW numer telefonu.Proszę również o napisanie czy będziecie solo, czy z plecaczkiem i czy będziecie spać w namiocie czy chcecie spać pod dachem. Sprawa jest o tyle istotna, że muszę ustalić oraganizację nocelgu, jeśli od kogoś nie otrzymam danych, o które proszę nie będę brał jego obecności pod uwagę !!! Pozdrawiamjanuszm Edytowane 7 Czerwca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 czy będziecie spać w namiocie czy chcecie spać pod dachem. W namiocie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Powitać.Razy 2 się piszę.Namiocik.Z powodu roboty złapię was pewnie dopiero koło 16.00.Moje tereny,więc problemu ze znalezieniem nie będzie. Razem z browarnym (Darek - słyszysz?!) dołączę na miejscu. No,w koncu Wy do mnie,nie ja do Was ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jedziemy w poniższym składzie plus osoby towarzyszące. 1. Jędrzej 2. Oleska 3. Przemek3578 4. Galar 5. Osito 6. Browarny 7. MarianKa 8. Miklas 9. Draco Fisher 10. Wojtasik 11. Astarte 12. Swiruradom 13. Jaro36 14. Gerardgrodzisk 15. Mimo CK 16. Yaco 17. Januszm Pozostałych osób nie biorę pod uwagę, ponieważ nie otrzymałem od nich odpowiedzi na pytania.Jeśli ktoś chciał by się jeszcze dołączyć, to tylko z własnym namiotem, nawet w dniu wyjazdu może. Pozdrawiamjanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Znakomicie, już się cieszę z wyjazdu, byłam dawno temu w tamtych okolicach i bardzo mi się tam podobało - do tej pory nie miałam okazji pojawić się tam ponownie....a teraz szykuje się fajny wyjazd w dobrym towarzystwie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Szykuje się super wyjazd w doborowym towarzystwie :notworthy:Zostało niecałe 3 tygodnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi