kaka Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Jak ktoś chętny na wyjazd do Bielska Podlaskiego, to 8.05 zbieramy się w Mińsku mazowieckim o 8.00 na Orlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) dla tych co nie byli http://picasaweb.google.pl/motokaka/Synchr...feat=directlink Edytowane 9 Maja 2010 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malylipa Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 a też się przywitam SIEMANKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 dla tych co nie byli http://picasaweb.google.pl/motokaka/Synchr...feat=directlink No niestety, nie udało się... Ale przynajmniej fotki można obejrzeć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Milo ze znalazlem tak zacne towarzystwo :notworthy: , wjezdzam na moim VT1100 :buttrock: Pozdrowionka z Opola :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku21 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam wszystkich VT-owców . Widać żę fajna impreza :lalag: , może uda mi się załapać następnym razem pozdro. z Wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba1972 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam. Poszukuje szyby do C2. Używanej, z mocowaniem do lag. Marcyś może podoba Ci się moja, to może się dogadamy (zdjęcia w sygnaturze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider13 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Również i ja zaliczam się do tego grona. :biggrin: Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem hondy VT 1100. kultowy motocykl :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Czy to prawda, że VT 1100 SHADOW SPIRIT posiada 19 litrowy zbiornik paliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) to tak dla smaku: Shadowisko 2010 Władysławowo :crossy: :flesje: Tam gdzieś jestem i ja na mojej Hani Edytowane 15 Czerwca 2010 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No i powitam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_mar Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam Wszystkich jestem ze Zdzieszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dźbry. Się już przyłączę, bo już mam 52% Szadoły na własność (reszta w piątek przy dobrych wiatrach) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dźbry. Się już przyłączę, bo już mam 52% Szadoły na własność (reszta w piątek przy dobrych wiatrach) :P Trafny wybór. To pojutrze oblewasz? Gratulacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) Witam - molestuję Honda VT 750C Shadow od 3 lat rocznik 2003 - i "0" problemów a mój syn molestuje Honda VT 600 Shadow od roku rocznik 1995 i też "0" problemów. Shadow-ki wielki szacun dla Was. Shadow-czyki łączmy się. Co roku jak wszyscy Shadow-czyki wiedzą dodbywają się zloty "Shadowisko" Byłem w 2009 w tym inny zlot obowiazkowy pokrył się z terminem Shadowiska2010. Edytowane 20 Października 2010 przez Józef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi