bart_b Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam Nosze sie z zamiarem zakupu pilot sporta i chcialem zapytac o podstawowe sprawy czyli: 1. jak sie klei :clap:2. jak szybko sie nagrzewa :crossy: 3. Jak sie zachowuje na mokrym4. no i jak z zywotnoscia :bigrazz: z gory dziekuje :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Mialem taką w zx6 ,klei sie bardzo dobrze,w miare szybko sie nagrzewa,na mokrym spoko mozna leciec ponad 150km/h,wytrzymala 6 tys.km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mialem taką w zx6 ,klei sie bardzo dobrze,w miare szybko sie nagrzewa,na mokrym spoko mozna leciec ponad 150km/h,wytrzymala 6 tys.km Dzieki za odpowiedz. prawie wszystko mi odpowiada... poza tymi szescioma tysiacami :/ ale coz,w koncu sportowa opona Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Nosze sie z zamiarem zakupu pilot sporta i chcialem zapytac o podstawowe sprawy czyli: 1. jak sie klei :clap:2. jak szybko sie nagrzewa :crossy: 3. Jak sie zachowuje na mokrym4. no i jak z zywotnoscia :bigrazz: z gory dziekuje :) Na temat Pilotów zdania są podzielone tu mozesz troche o nich poczytać http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=PILOT+SPORT Pogadaj z Lolkiem na pewno ci odradzi.. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez romek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zrobiłem na Pilotach Sportach w sumie jakieś 3kkm i nie miałem im absolutnie nic do zarzucenia. Trzymały nieźle nawet w niskich temperaturach. Teraz mam BT014 i są jeszcze lepsze :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Miałem PilotSport HPX 1. Bardzo dobrze 2.Nie wiem 3.Nie wiem 4. ok. 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Miałem PilotSport HPX 1. Bardzo dobrze 2.Nie wiem 3.Nie wiem 4. ok. 8 tys. To nie jezdzisz w deszczu?? :) A o pirelli dragon ktos cos powie? czytalem temat zapodany powyzej ale nie koniecznie tam o nich duzo pisze. Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam Nosze sie z zamiarem zakupu pilot sporta i chcialem zapytac o podstawowe sprawy czyli: 1. jak sie klei ;)2. jak szybko sie nagrzewa :) 3. Jak sie zachowuje na mokrym4. no i jak z zywotnoscia :) z gory dziekuje :icon_mrgreen: odpuść sobie :icon_mrgreen: co prawda są przypadki, że komuś zdawały egzamin (mi na bardzo szorstkim i nowym asfalcie też się zamkneła) ale niestety musze jeszcze raz stwierdzić, że na każdej innej nawieżchni możesz się zdziwić :crossy: ...i tak powiem :icon_mrgreen: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=PILOT+SPORT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Miałem w speed triplu. 1. dla mnie w porządku, nie na torze ale ostra jazda w miescie i poza. Zresztą tryplem inaczej nie dało rady :icon_mrgreen:2. w lecie juz po 800 m tarłem podnóżkami na ślimaku na Katowicka a po 20 km w Jankach była bajka3. żadnych uwag - a kolega w VFR zamykał te opony w Karpatach w deszczu !!4. po 5000 tył się kończył niestety a przód przeżyłby jeszcze jeden tył. Teraz mam road attacka ale to nie jest to - tyle że ceną i trwałością przekonują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A o pirelli dragon ktos cos powie? czytalem temat zapodany powyzej ale nie koniecznie tam o nich duzo pisze. Extra gumy, wg mnie jedne z lepszych dla lubiących sportową jazdę. Oczywiście na sucho. Natychmiastowe rozgrzewanie się. Dość szybko stygną, ale wolniej niż np D208. Inna sprawa to deszcz - tutaj już jest mniej ciekawie. Podatność na znikanie w oczach - duża. Ja właśnie zakładam komplecik Pirelli Dragon Supercorsa, rewelacyjne gumy! Mam właśnie po dostawie z Niemiec kilka kompletów tych gum po kilku kółkach na... Torze Poznań :icon_mrgreen: Super opony w doskonałych cenach. Zużycie ok 10 %, a cena pozwalająca założyć dwa takie zestawy w sezonie i jeszcze mieć na waciki :icon_mrgreen:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi