SEBOOL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam.Wczorajszego dnia o godz. 23.30 wpadłem na pomysł aby założyć serwis lub jak kto woli strone poswieconą motocyklą marki Husqarna.Wywnioskowałem że bedzie ten pomysł dobry ponieważ juz przynajmniej pare osób mi sie pytało na GG na temat tych motocykli. Gdzie równiez na bierząco dodawał bym newsy!Strone posiadam wystarczy żebym ją przebudował i przygotował. I właśnie pytam się was czy ten pomysł zasługuje na aprobatę i czy jest to dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Takie pomysły z reguły są dobre , ale nie wiadomo jak będzie z jego realizacją i chęcią do rozwoju serwisu.. Próbuj , nie pytaj i zaskocz nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pomysł dobry pod warunkiem że treści będą godne zaufania. Bez dziecinady. Przepisywanie tekstów ze stron producenta nie za bardzo ma sens bo można je właśnie tam poczytać. Ale jakbyś zbierał wiarygodne opinie od użytkowników to :) Pewnie dużo osób byłoby wdzięcznych za info o TE 410. Można ją kupić dosyć tanio tylko nikt nie wie czy one jeżdżą czy tylko się je naprawia :crossy: Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Pewnie dużo osób byłoby wdzięcznych za info o TE 410. Ja też był bym wdzięczny. Poluje na taki sprzęcior i nie wiem czy szukac dalej czy sobie odpuścić bo slyszałem że wadliwe i z częściami kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Lucass musze podważyć to że z częściami kaplica!W Poznaniu jest salen husqi!W lesznie jest sklep Husqvarny gdzie wszytko co wyślą najpozniej w 14 po zamówieniu jeżeli nie maja na składzie np. potrzebaowałem linki licznika i po 10 dniach już miałem pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Ekhh chodzi mi o używki, wiadomo, że do każdego prawie moto są części w salonach, tylko w tym sęk że nie każdy ma sie ochote płacić za np. kawałek sparciałej gumki 660zł. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nom ja jestem za taką stroną, chętnie bym zobaczył ilu mamy uzytkownikow huski i co polecają a na co narzekają, bo znalazłem niemieckie fora o huse a po niemiecku nie znam slowa wiec malo sie dowiedziałem :) pozdro lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Moim zdaniem dobry pomysl,mozna by bylo dodac tam testy motocykli husqvarna,zawsze jestem skory do pomocy.pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi o TE410 to proszę na PW , bo znajomy ma takową do sprzedania.Postaram się dowiedzieć co będziecie chcieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Moge odpowiedzieć na pytania dotyczące wr 125 - znam na wylot ten motocykl i każdą część w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi46 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Fajna spraw z ta stronka. A macie moze jakie ciekawe linki do strony gdzie by byly opisane te motorki glownie 4 suwy o poj 350 - 400. Kali00 mozesz napisac jaki rok i za ile kasy, jaki stan co trzeba zrobic, itp. Moze jakies fotki. Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez rossi46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No widze jedna ze bede musiał tej stronei poswicic czas i ja stworzyc bo coraz wiecej tych Huseq u nas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) witajcie ja w spr husqvarny ch 50 sm orientujecie sie troszke bo kumpel ma do sprzedania (mieszka 300km odemnie nie mam kiedy jechac) właśnie ją i czy opłaca sie nigdzie info o nuiej znalesc nie moge Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez pysiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi46 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 witajcie ja w spr husqvarny ch 50 sm orientujecie sie troszke bo kumpel ma do sprzedania (mieszka 300km odemnie nie mam kiedy jechac) właśnie ją i czy opłaca sie nigdzie info o nuiej znalesc nie moge Na forum nie ma chyba zbyt wielu uzytkownikow husqvarny i ciezko jest znalesc jakies info o tych motorach a szkoda bo na necie jest coraz wiecej ciekawych ogloszen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no włąsnei podobają mi sie husqvarny ale nie wiem jak z zywotnoscią mocą i serwisem ;[ gdyby ktos chciał sie podzielic info to do mnie na gg 7032303 albo piszcie na forum z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi