RAFAL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W kasku bez szybki a i owszem ale w okularach bo jak by ten tego mucha w oko :buttrock: .....nawet nie chce myśleć.Romualdo S.Marauder 160 ??!!! na autostradach :clap: :) nie no teraz to juz przegiołęś pałe :) Zrobimy tak w czerwcu u Sierżanta pojedziemy na wroclawska autostrade i rozpędzimy sie do 160 km/h w takim tempie do Krakowa dojedziemy moment i moment wrócimy a chciałbym to przezyc :P więc będziesz mym nauczycielem :crossy: :lalag: 800 setką :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Generalnie do 140 km/h bez szyby. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Romualdo S.Marauder 160 ??!!! na autostradach nie no teraz to juz przegiołęś pałe nie, no spokojnie - w pojedynkę na prostej /oczywiście jako prędkość bardzoo chwilowa/ jak najbardziej. można i ciut więcej, ale tylko jako test, ponieważ są to już granice silnika, a obroty jak w dożynanym ścigu ... :buttrock: - ale możliwe Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nie, no spokojnie - w pojedynkę na prostej /oczywiście jako prędkość bardzoo chwilowa/ jak najbardziej. można i ciut więcej, Ano pytanie było o prędkości podróżne a nie chwilowe.PS: idę szybkę poustawiać bo dzisiaj jechałem do pracy 160 i mi chciało łeb urwać :buttrock: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 80-110 na drogach III kolejności odśnieżania (na takich mam największe brzebiegi) bez szyby, ale kask z szybą i czasem okularki :crossy: 90-130 na krajówkach do 150 - 155 na ...chwilę. faktycznie, bez zerkania na prędkościomierz ręka "sama" ustawia precyzyjnie 100 km/h. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Szafir cytuje "Wyjątek to nudne autostrady -tu 160" koniec cytatu .Wniosek po autostradach Romuś śmiga 160 :buttrock: i jest to prędkośc podróżna . Jak to przeczytałem rynce mi odpadły patrz avatar :crossy: AA jeszcze jedno Szafir nic nie mam do 800 setek źle mnie chyba zrozumialeś . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Komfort to w granicach 100-110, ale lubię też polatać dłuższymi kawałkami 140, powyżej to już tylko momentami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dla mnie niepojęte :) jak wy umiecie lecieć ok. 120 w kasku bez szybki i gogli :buttrock: Raz jechałem bez kasku 70/h i oczy mi się szkliły :crossy: I tu można poznać prawdziwych facetów ,nie 200 na zegarze plastik i pełny kask , a 120 i Jet :lalag: :clap: :) A poważnie , dla mnie podróżna , to jak u wielu 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Da radę lecieć 120 bez niczego, coprawda masz prawie efekt jak w kapsule dla astronautów, ryj ci faluje hehe, doświadczyłem w zeszłą sobotę, ale warto było się rozgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Da radę lecieć 120 bez niczego, coprawda masz prawie efekt jak w kapsule dla astronautów, ryj ci faluje hehe, doświadczyłem w zeszłą sobotę, ale warto było się rozgrzać Bez niczego ?? :buttrock: Devilwizard to chyba nie tylko ryj Ci faluje na wietrze :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 jak narazie na obecną pogode i chulające wiatry :crossy: to najbardziej komfortowa to 90-100 km/h!może jak się dorobie szybki z przodu bedzie coś wiecej :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Bez niczego ?? :crossy: Devilwizard to chyba nie tylko ryj Ci faluje na wietrze :lalag: :clap: Daję rady mam pokaźny bak więc tamte miejsca stumienie powietrza omijają pozatym jest zimno więc się zmniejsza wilkość części narażonych na falowanie hehe :buttrock: Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez devilwizard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 W dwie osoby 100-120 km/h - aby miec w razie czego zapas na wyprzedzenie - przypuszczam ze przy wiekszej pojemnosci predkosc by byla ta sama a to dlatego najprzyjemniej sie jezdzi od 80 do 120 mozna spokojnie kontrolowac sprzet i podziwiac widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 to ja wlasnie na ten nowy sezon sprzedalem suszarke wlasnie na rzecz smigania 80 km/h na dragstarku i rozkoszowania sie wolna jazda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ano sie uniosłem i dziś założylem szybe,przy dużej prędkości 160 do 180 masa huku i duże zawirowania powietrza za szybą.Natomiast do 130 lepszy komfort muszę wam powiedzieć niż bez szyby ........hmmm teraz mam dylemat z szyba czy bez ,dotychczas smigalem bez ale tak gdzies mnie ta szyba przeszkadza.No nic posmigamy troche z szybą .pozyjemy zobaczymy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi