Szereny Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Kogo zlało, to zlało! :banghead: Kolejny plus robienia za plecaczek ;) Inne wtajemniczeni już poznali :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Polo, my chyba trafimy :banghead: gdyby ekipa myślenicka chciała przenocować, to służymy łóżeczkiem i karimatą ciekawe jaka będzie pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Polo' date=' my chyba trafimy ;) gdyby ekipa myślenicka chciała przenocować, to służymy łóżeczkiem i karimatą ciekawe jaka będzie pogoda...[/quote'] :banghead: nie wiem jak to będzie muszenamówić mojąpozdrowionka :ehz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 no ja sie w weekend juz nigdzie nie wybiore :/ bo wyjezdzamy, ale mam nadzieje ze znakomita wiekszosc z was bede mial przyjemnosc spotkac dzis u Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 przypominam ze jutro (wtorek ) robie sobie grilla za domem , zapraszam na male conieco ,rozpalam grilla o 19 adres Na Błonie 10 tj. przy pętli tramwajowej na Bronowicach Nowych Jak jest jeszcze miejsce to chętnie sie wprosze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Też powinienem wpaść (tfu, odpukać w niemalowane !8O ) z Anetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 pogoda nie szaleje ale neidaleko chyba jakas pizzeria jest wiec ....mam nadzieje ze sie widzimy na miescu ;) chociaz pewnie bez jawci bede :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 miejsce jest jak juz pisalem jest malo ale sie zmiescimy......w razie przelotnego deszczu bedziemy moto chowac do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 HejDzieki za fajnego grilla (Polo, to szczegolnie do ciebie i rodziny za mile przyjecie) :Pzdjecia sa tu: http://monka.merix.com.pl/grill/malo, i niektore niestety jakies nieostre wyszly :PJeszcze raz dzieki i do zobaczenia wkrotce :P Muzyk: dzieki za zdjecia tez ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja tez dziekuje za grill'a, jak zwykle bardzo mila bylo znowy zobaczyc wasze mordki,szkoda ze nie pojezdze sobie z wami, ale oby do zobaczenia we wrzesniupozdrawiam i szerokiej drogi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 grill grill i po grillu .. juz posprzatane ( dzieki Rozio ,eee pewnie jeszcze jedzie rowerem ) dzieki wszystkiem za przybycie nie spodziewalem sie takiej ilosc , ale pogoda wytrzymalai nie padało Muzyk musisz do mnie przyjechac i odebrac sobie to co zapomniales - wez falszke ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 heh, dojechałem :P całkiem sympatycznie było. Dzieki Polo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Dzięki za grilla - było fajowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 ;) kurde!!!wiedziałem że będzie fajnie !!!cholera a mnie nie było :P jak ja żałuje :P :P :P :D :P ;) :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 W niedzielę (tj. 18.07) planowany jest wyjazd do Zakopanego.W planie m.in odwiedzenie dzieciaków na kolonii w Małym Cichym.Wycieczka na Gęsią Szyję (do przedyskutowania)i co tam jeszcze chcecie :P Miejsce spotkania: Stacja BP na Zakopiance vis a vis Carefour'aGodzina spotkania: 9.00 (RANO !!!) ;) Witam!Czy ta propozycja wyjazdu jest nadal aktualna? Podobno w niedziele ma byc ladna pogoda :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi