PeterS Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Jeżeli będziesz jeszcze gdzieś śmigał na narty to daj znać. Myślę że moja deska się zmieści :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Witajcie Krakowienie. Mam do Was pytanie. Gdzie mozna znalezc wzglednie tani pokój (najlkepiej jednoosoowy), narazie na 1-2 miesiace, pozniej moze juz na duzo dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 jak tani to w krakowie bedzie ciezko - chyba ze na Hucie.Proponuje poszukac w podkrakowskiej skawinie - mieszkania 2 pok chodza juz od 400zl. Pokoj za 200 dostaniesz.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 W hucie już znajdziesz od 200+ media za pokój z kuchnią ale możesz też poszukać w okolicach Krowodrzy,Azorów tam też ceny sa w miarę. Najlepiej jak znajdziesz na współe ze studentami to wyjdzie cię najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Dzieki za rady-huta raczej nie-tyle o niej slyszalem...wolalbym juz np Wieliczka-najlepiej u kogos w prywatnym domu z dzialka, tak, zeby motocykl bylo gdzie trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 A ja tak dla przypomnienia zapodam linka do 4um gdzie przeniosla sie wieksza czesc ludzi z tego tematu. www.grupa-poludnie.info/phpBB2 Jesli ktos z krakowa lub okolic myslal ze ten temat umarl to jest w bledzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jol! Szukasz jeszcez tego pokoju?Jak cos to mieszkam na borku (garaz podjazd itp)Mam na mieszkaniu dwie laski (takie sobie ale raczej sa dla kasy niz z urody):D. Biore od nich 250 +media do podzialu.Jesli bys chcial to daj znac.Pisz na maila albo dzwon 504 913 344Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Czyli co teraz pasuje tu troszke poklikac.Jak chlopaki dzwigna server to wrucimy na nasze forum.Dobrze ze to chociaz dziala :D p.s dzieki za dzisiejsze smiganko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 He he he , kilka postów wyżej ktoś umawia się na narty. ps. bardzo przyjemne śmiganko, szkoda tylko że ktoś szlifną , mam nadzieje żę szkody nie są duże.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Hi działo sie fajnie było ekipa dała rade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Ano cześć:DJa dziś nie dotarłem, bo opychałem DRZetę ;) Dokładnie tę, która Ci Matek zaparkowała horyzontalnie 15cm za tylnim kołem ;) Yeeaaah - poszło! Trampek spłacony, można latać! :D pozdry dla Osadników 8) ps. Kto szlifnął??? 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Dzięx za śmiganko. czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 No ja również dzienxuje za śmiganko - Matek napisz co i jak z Dragonem - co on w ogóle wywinął ?? A ja mając niedosyt pośmigałem jeszcze troszkę z Kubą i Jarkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Aaaa i ja dziekuje za zaj*** latanie! Pierwsza trasa nabytkiem;-) Miodnie! Tempo tez konkretne... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi