rzoov Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 dolacze do klubu zrownowazonych dywersantow :D - sporadycznie powyzej 5-6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Teoretycznie do dynamicznej jazdy w B12 wystarczy 4-6 tys ale jak ja lubie dociągac do 11 to co mam zrobić :D ... ale najlepsze że mam wrazenie że on tez to lubi :) więc zwykle na I i II do odcięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) jezdze sobie tak od 4 do 6 tys. obrotow (skala do 8.500 ) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 maszyna od 5tys zyje wiec gdziestak 5 - 9 rzadko 10 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jeszcze niegdy więcej jak 8 tyś...jakoś mi go żal :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 to ja juz wiem czemu moj gpz palil mi po 6.5 na 100 :)przewaznie na 1,2 i 3 cisne go do 9500... chyba postaram sie przejechac jeden bak "ekonomicznie" i zobaczymy ile sie zaoszczedzi :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 to ja juz wiem czemu moj gpz palil mi po 6.5 na 100 :bigrazz:przewaznie na 1,2 i 3 cisne go do 9500... chyba postaram sie przejechac jeden bak "ekonomicznie" i zobaczymy ile sie zaoszczedzi :cool: Wg Ciebie 6.5L/100km to duzo :icon_mrgreen: ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Okolice odciecia mile widziane.Przy normalnej jezdzie do 9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ja krece do 7 ale dlatego ze docieram :icon_mrgreen: generalnie krec na ile sie czujesz ale prawdziwa frajda i adrenalina zaczyna sie w wysokiej partii obrotow :bigrazz: ile mniej wiecej trzeba przejechac typowym japoncem zeby go dotrzec? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ja tam swojego GSka krece od 4 w zwyz ale do czerwonego pola chyba nie doszedłem jeszcze chociaz nie wiem bo moze nie widziałem...:icon_mrgreen: ale lubie tak do 8 tys 9... ale wtedy straszne wibracje sa odczuwalne czasem nie przyjemne ale wynagradza to dzwiek i czasem jak strzeli sobie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 To dzisiejsze silniki się jeszcze dociera? (Mówię o tych po 2000 roku). Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Fakt,ze precyzja wykonania dzisiejszych silnikow jest duzo wieksza niz kiedys, ale wedlug mnie i tak poszczegolne czesci musza sie dopasowac do siebie zeby mogly sluzyc dlugo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dopiero zaczynam przygodę z moto ale zaobserwowałem ze do spokojnej jazdy starcza w moim szpszecie tak 4-6 tys. Inna sprawa jak najdzie mnie na ostra jazdę wtedy nie ma reguły ile się da!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ja tam swoje suzi krece miedzy 4 a 7tys ma wtedy najwiekszego kopa (skala do 11 tys) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ile mniej wiecej trzeba przejechac typowym japoncem zeby go dotrzec? Ktoś na forum niedawno odbierał nową R1.Pisał, że okres docieranie dla tego modelu, to 1500km. W mojej Kawie z poprzedniej dekady napisali 1600km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi