Gość komandosek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Czyli hamujesz i przodem i tyłem, wszystko jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 no przeca napisałem, ze przodem sobie pomagam ale na ogół wystarczy mi sam tył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jako spowalniacz. To jak wbić niższy bieg i puscić sprzęgło :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kurna, a ja od roku nie dotknąłem tylnego hamulca... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 tyle, że nie wiem jak w kawie 250 ale w 100kg pierdzikach tylny hamulec ma dużo większą skuteczność niż w kategorii 200kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 W xjocie na ten przykład też, ale to przez bardzo kiepski przedni. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kurna, a ja od roku nie dotknąłem tylnego hamulca... Ja od sześciu lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kurna, a ja od roku nie dotknąłem tylnego hamulca... Ja tylko raz - podczas egzaminu przy hamowaniu awaryjnym :D (nie miałem sytuacji, które by wymusiły na mnie użycie tego hampla) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja jak jeździłem po lodzie to używałem tylko tyłu. Można było fajnie się kręcić, a używając przodu w najlepszym wypadku wybić zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jak jest mało przyczepności to rozsądniej hamować czym się da, odpowiednio rozkładając siłę hamowania na każdy z hamulców. Wyłącznie przód - wyłącznie wtedy gdy są dobre warunki - bo wtedy jest zapas przyczepności który ciężko przekroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 a przy ciasnych nawrotach nikt nie używa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Na SM obowiązkowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 a przy ciasnych nawrotach nikt nie używa ?nikt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja latam głównie enduro więc i na szosie tylny cały czas w użyciu, mam wrażenie, że dodaje stabilności np, w zakrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jako że straszny centuś ze mnie, to używam tylnego w sytuacjach gdy jest to zupełnie bezpieczne. Pozwala to zaoszczędzić na klockach hamulcowych z przodu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi