rg166 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie. http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=94478787 Moje wątpliwości budzą amory - czy to aby na pewno jest 2000 rok ? Warto brac za taka kase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam Nie jest to rok 2000 tylko 98/99 ! Sam mam EXC z 98 więc o tym roczniku dużo wiem. Cena jest dobra, jeżeli moto jest w pełni sprawne ! Potarguj się i morzesz spokojnie brać. Jeżeli coś będziesz chciał wiedzieć pisz na GG 3674729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jak juz brac exc to od 2000. Przynajmnie moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Cena jest zachęcająca a na pierwszy wygląd wygląda bardzo dobrze! Jak jeszcze coś spuści z ceny to bedzie to opłacalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Możesz podjechać bo masz blisko, pokaż gościowi "zegarek" na piaście czy na cylindrze żeby udowodnić że 2000 to nie rok produkcji. Wtedy masz ogromny argument za tym żeby zszedł z ceny. W niemieckim briefie czasami nawet nie ma daty produkcji tylko data pierwszej rejestracji a polscy diagności wpisują ją jako datę produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 jak juz brac exc to od 2000. Przynajmnie moim zdaniemNajlepiej od 01 bo wtedy sa juz różnice silnikowe miedzy exc a sx i exc jest bardziej trwały i ma bardziej przyjazną charakterystyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 znaczy się model wyprodukowany w 2 połowie 2000 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 powiedzcie co mam brac. Bo juz mnie cholera bierze jak patrze na ten wybor. za duzo tego jak na mnie:)Za jakim motocyklem sie rozgladac? Ten egs da sie wykorzystac tak jak crossa? Czy lepiej szukac dalej cr badz yz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 EGS=EXC ! Więc się da. A co do wyboru to zalezy do czego chcesz wykorzystywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Jeśli w ogole nie masz zamiaru go rejestrowac i smigac tylko po torze/lesie to zastanowiłbym się jednak nad crossem, szczegolnie jesli masz w poblizu tor :P No i oczywiscie pozostaje pytanko: czy bedzie Cie stac na remonty takiego crossa :icon_biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 na szczescie jestem na utrzymaniu rodzicow.:icon_biggrin: Moto do 8000zł. Remonty pokryja rodzice. Koszty eksploatacyjne rowniez. CO POLECACIE?! Pytam o egsa bo stoi 5 km odemnie. Ale szczerze mowiac to srednio przekonany jestem.pozdr http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M179756 lub http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=97851485 Który z nich byście wybrali? zauwazcie ze ci co sprzedaja cr skupuja wraki motocykli! Czy w zwiazku z tym ta honda to moze byc wrak? zna ktos ta firme? zauwazcie ze ci co sprzedaja cr skupuja wraki motocykli! Czy w zwiazku z tym ta honda to moze byc wrak? zna ktos ta firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 tak jak doradzałem na GG szukaj crossa a tego EGSa w twoim wypatku sobie odpuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Ten egs da sie wykorzystac tak jak crossa?Da się, te same zawieszenia były w tych latach montowane to wszystkich sx'ów poza tym ja mam huske z takim zawieszeniem i na torze też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 na szczescie jestem na utrzymaniu rodzicow.:P Moto do 8000zł. Remonty pokryja rodzice. Koszty eksploatacyjne rowniez. CO POLECACIE?! Pytam o egsa bo stoi 5 km odemnie. Ale szczerze mowiac to srednio przekonany jestem.pozdr http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M179756 lub http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=97851485 Który z nich byście wybrali? zauwazcie ze ci co sprzedaja cr skupuja wraki motocykli! Czy w zwiazku z tym ta honda to moze byc wrak? zna ktos ta firme? zauwazcie ze ci co sprzedaja cr skupuja wraki motocykli! Czy w zwiazku z tym ta honda to moze byc wrak? zna ktos ta firme?O stary :icon_biggrin: :P wraki?Siedzialem wczoraj na tej cr i ledwo dosięgam ziemi nogami.Jak chcesz to odezwij sie do mnie bo moze jutro jakos bede szedł na fabryczna do tego sklepu po olej to moge zrobic Ci pare fotek cr i moze jakas dobra cene zalatwic jakbys byl zainteresowany.Co do sklepu to sa to moi zaprzyjaznieni ziomkowie.Mechanikiem w tym skelpie jest Darek Klopot i ogolnie chlopaki mają pojęcie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 TWISTERZG- byłbym bardzo wdzieczny! looknij jaki jest faktyczny stan tej hondy. Zebym na prozno nie musial jezdzic 120km:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi