twiggy Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Wielkie brava dla Turka!!! :D :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 kilka fotek mojej " maleńkiej " jutro będą lepsze Coś czuje, że jutro to ktoś na nas tyłek wypnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A dziękuję Ci Turek za podziękowania dla Pawła B :-). Jak będziesz szukał R1 to chętnie pomogę, ale ... na bajzlu bedę w niedzielę :-). Pozdro, Pawel (B.) PS. Nie udało się, ale browara masz za dowcip :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 TUREK mówiłem Ci żebyś zmienił swój rowerek :) na motocykl ale chyba źle mnie zrozumiałeśtym sprzęcikiem w życiu Joli nie dogonisz :smile: :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mi sie widzi ze to tylko taki prima aprilisowy żart :) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mi sie widzi ze to tylko taki prima aprilisowy żart :wink: :bigrazz: wcześnie żeś zauważył :wink: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 eh a ja naiwniak uwierzyłem :] to by dopiero było :icon_razz: POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi