Skocz do zawartości

NOWY SOKOL?

Qler
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślę, że sprzęt "pójdzie" jeśli ma kosztować poniżej 5 tys. Sam chętnie dosiadłbym takiego "złoma" - za takie pieniądze. Napis "Sokół" to faktycznie nieporozumienie, ale nazwą się nie jeździ, a logo zerwałbym z baku przez szacunek dla polskiej historii motocyklizmu. Ot co! Szkoda tylko, że to ma mieć tylko 150 cm, może później V-twin np 500? To byłoby już coś...

• 2 tygodnie później...

no cóż. polska to polska i nikt nie dba o podtrzymanie motocyklizmu prawdziwie POLSKIEGO. i to nie od dzisiaj! jeszcze przed wojną, kiedy polski rzad stał przed wyborem samochodu kareti wybrał FIATA, zamiast świetnej CWS T-1...i tak to sie zaczęło

Jeśli mam być szczery to mnie to już nie rusza.

Dla mnie jest tylko jeden Sokół ten pierwszy a ten sprzęcik to inna bajka która może sie zakończyć tak szybko jak się rozpoczeła.

Znikąd przyszedł do nikąd odejdzie... A może się przyjmie i rozwinie:wink:

Są fotki w necie: http://www.superbikes.xu.pl/

Może ktoś już kupił?? :-D

A widzieliście narzedzia na scianach tego "Salonu"??? 8O Służą pewnie do naprawy tych pojazdów.

Jak juz kupisz i sie do reszty załamiesz to mozesz wtym samym sklepie nabyć np.siekiere w wiadomym celu :P :P

Rewelacja :!: Niedługo w mięsnym będzie mozna kupic gwoździe lub farby :!:

Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3

Stronka kijowa bo wszedlem raz a potem juz nawet cofnac sie nie da bo

Przekroczony limit transferu dla tej strony.

a motorek jaki jest taki jest, mojemu starszemu to sie nawet podobal, ale z ta pojemnoscia silnika to trafili jak kula w plot :!: kto majac kat A kupi 150 :?: a na kat A1 sie nie lapie :roll:

ale zobaczymy

Napisów "Sokół" ani śladu........ szkoda.......

ŻARTOWAŁEM!!! To była chyba tylko kaczka dziennikarska w ŚM. Cena miała być poniżej 5 tys. zł , o ile mnie pamięć nie myli. Jeśli będzie reklama (podzespoły Hondy - jak to brzmi!) to będzie też sprzedaż. Raczej nie w środowisku motocyklistów z krwi i kości, ale młodzi ludzie ze wsi i miasteczek nie dysponują dużymi kwotami. I tak wolałbym kupić takiego "choppera" niż ETZ 250 z 1983 roku, 17 lat nieużywaną za... 6300,- !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ogłoszenie z giełdy ŚM nr bieżący). Ktoś chyba zmysły postradał!

• 4 tygodnie później...