Zbyhoo Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 A ja myślę, że sprzęt "pójdzie" jeśli ma kosztować poniżej 5 tys. Sam chętnie dosiadłbym takiego "złoma" - za takie pieniądze. Napis "Sokół" to faktycznie nieporozumienie, ale nazwą się nie jeździ, a logo zerwałbym z baku przez szacunek dla polskiej historii motocyklizmu. Ot co! Szkoda tylko, że to ma mieć tylko 150 cm, może później V-twin np 500? To byłoby już coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Są fotki w necie: http://www.superbikes.xu.pl/Może ktoś już kupił?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 31 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 :| Niewiem jak wy ale mi zaden sie niepodoba, jakies takie tandetne i niezbyt urodziwe. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erde Opublikowano 10 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2003 no cóż. polska to polska i nikt nie dba o podtrzymanie motocyklizmu prawdziwie POLSKIEGO. i to nie od dzisiaj! jeszcze przed wojną, kiedy polski rzad stał przed wyborem samochodu kareti wybrał FIATA, zamiast świetnej CWS T-1...i tak to sie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jeśli mam być szczery to mnie to już nie rusza.Dla mnie jest tylko jeden Sokół ten pierwszy a ten sprzęcik to inna bajka która może sie zakończyć tak szybko jak się rozpoczeła.Znikąd przyszedł do nikąd odejdzie... A może się przyjmie i rozwinie:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erde Opublikowano 17 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2003 to już wszystko wyjdzie w praniu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Są fotki w necie: http://www.superbikes.xu.pl/Może ktoś już kupił?? :-D A widzieliście narzedzia na scianach tego "Salonu"??? 8O Służą pewnie do naprawy tych pojazdów. Jak juz kupisz i sie do reszty załamiesz to mozesz wtym samym sklepie nabyć np.siekiere w wiadomym celu :P :P Rewelacja :!: Niedługo w mięsnym będzie mozna kupic gwoździe lub farby :!: Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 A widzieliście narzedzia na scianach tego "Salonu"??? Może to narzędzia do naprawy tych motocykli. Nie czepiaj się EN500 :P :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 To takie skojarzenia...jestes głodny-myslisz o jedzeniuchce Ci sie pic-myslisz o wodzie (lub piwie:-))widzisz narzedzia-myslisz o naprawie. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar3cki Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Stronka kijowa bo wszedlem raz a potem juz nawet cofnac sie nie da boPrzekroczony limit transferu dla tej strony.a motorek jaki jest taki jest, mojemu starszemu to sie nawet podobal, ale z ta pojemnoscia silnika to trafili jak kula w plot :!: kto majac kat A kupi 150 :?: a na kat A1 sie nie lapie :roll: ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Napisów "Sokół" ani śladu........ szkoda....... ŻARTOWAŁEM!!! To była chyba tylko kaczka dziennikarska w ŚM. Cena miała być poniżej 5 tys. zł , o ile mnie pamięć nie myli. Jeśli będzie reklama (podzespoły Hondy - jak to brzmi!) to będzie też sprzedaż. Raczej nie w środowisku motocyklistów z krwi i kości, ale młodzi ludzie ze wsi i miasteczek nie dysponują dużymi kwotami. I tak wolałbym kupić takiego "choppera" niż ETZ 250 z 1983 roku, 17 lat nieużywaną za... 6300,- !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ogłoszenie z giełdy ŚM nr bieżący). Ktoś chyba zmysły postradał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 według mnie warto nie jest super klasy sprzęt ale za ta cene naprwade watro tylko gdyby była kasa........;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeż Opublikowano 26 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2003 Bez emblematu "Sokol"... to super sprzet dla mlodych !!!!tani, w miare ladny (rzecz gustu :wink: )Ale pytanie jak sie bedzie nazywal ??? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 wstyd i hańba ~~!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 Wszystko ok ale dlaczego nie jest montowany w polsce- nawet na koreańskich częściach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi