Arni Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 195km/h audikiem i ni chu** wiecej nie pokaże. Szkoda bo liczyłem, że jednak te 2 paki bedzie w stanie osiągnąc. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 160 przeładowaną na maksa TDMą po niemieckim hajłeju :biggrin: Powyżej tego taka kiera lekka była, że parę razy wyświetlił mi się "replay" z życia.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nic mnie tak nie wkurza jak ktoś się mnie pyta ,ile jechałem najwięcej :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Czemu nie chcesz powiedzieć ile jechałes najwiecej? Marek noo...nie bądź taki! weź powiedz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Nooo dobra .............................. 120, dlatego nie lubię jak sie mnie pyta :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 ja dziś 280 tl 1000r jechałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Nic mnie tak nie wkurza jak ktoś się mnie pyta ,ile jechałem najwięcej :icon_evil: Mam tak samo. Odpowiadam wtedy, że nie wiem bo przy 240 km/h zamykam oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No fakt masz CBF 600, można się wkurzyć. :bigrazz: Nic pewnego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_op Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja ostatnio Airbusem Lufthansy jakies 830km/h - o ile pilot nie kłamał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locospeed Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 R6 trasa E7 obwodnica Białobrzegów 264 więcej nie mogłem bo sie ciasno zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 R6 trasa E7 obwodnica Białobrzegów 264 więcej nie mogłem bo sie ciasno zrobiło... w majtkach? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locospeed Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 w majtkach? hehe nie nie w majtkach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam tak samo. Odpowiadam wtedy, że nie wiem bo przy 240 km/h zamykam oczy. Jak to nie poskutkuje to zawsze można powiedzieć wersję narcystyczną "bo na mieście i tak przy 80, konkurencja sobie nie radzi" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrgpz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 mój hornecik 240 i wiecej nie chce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Ja GSR-em 245. Chodź na youtubie oglądałem max 259. Niestety mój tyle nie wyciągnął. Spróbuję jeszcze zalać 98 i zobaczymy :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi