zajc Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 to że to co pokazuje licznik to jeden wielki bajer, to dobrze o tym wiem, bo to nie realne, ale jak to się ma do tego co jest w tych tabelach na w/w stronce, a z kolei jak to się ma do rzeczywistej prędkości. Najlepiej trzeba będzie smerfów ustawić z suszarka i niech sprawdzaja:))hehe Żaba, już nie bądź taki dokładny ;) Ważne że jedzie szybciej niż wszystkie seryjne M5tki i AMG-bo tamte mają blokadę na 250 :P ;) A tak poważnie-co to za różnica czy pojedzie 260 czy 265? Dla mnie to jeden pies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no to jest ta roznica czy dojedziesz do celu minute przedzej czy minute pozniej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coker Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Trudno powiedzieć ile leciałem na maxa na moim KXF, bo nie mam prędkościomierza (chyba że sobie z roweru wrzuce) ale 5 bieg rozkręcony na maksa, a drzewka tak szybciutko sie przesuwały i jakoś tak dziwnie szybko las sie skończył :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 no to jest ta roznica czy dojedziesz do celu minute przedzej czy minute pozniej :Phehe - to już dwie minuty różnicy - jest o co walczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) cb500s zaladowana z kufrem i plecakiem w niemczech - BP 100 oktanow - Ja 95 kg - 195km/h CBR1000rr - w druga strone z wysoka torba na baku 285km/h A co do predkosci do podrozowania po autostradzie to 220 jest ok tylko ze szybko benzyna znika. Po polskich drogach o ile nie jest to otwarty odcinek A2 albo jakas inna nieremontowana autostrada to faktycznie ciezko jechac.. Edytowane 7 Marca 2009 przez moto_bandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 prędkość światła niczym STAR TREK :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja na swoim sprzęcie poszedłem ze 115/h. Trochę w gaciach miałem bo przednie koło okazało się mieć bicie. Po prawdzie to z obliczeń wyszło mi że na 4 biegu powinienem pójść szybciej, ale obrotomierza nie mam więc nie ma co tu poważnie o obliczeniach mówić. A prędkość mierzona rowerowym licznikiem więc powinno być gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Ja poszedłem swoim erłanem 317 km/h :buttrock: na obwodnicy Torunia..., faktem jest, że mój sprzęt ma trochę więcej koni niż seryjny, z przodu 17 zębów a z tyłu 46..., prędkość była mierzona radarem, zaprzyjaźnionego pana władzy..., myślę, że jest to prawdziwy wynik aczkolwiek budzik pokazywał zaledwie 302 km/h :crossy: Edytowane 19 Marca 2009 przez TYSON_R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Moja największa prędkosć z jaką się poruszałem to 1055km/h i co z tego, jak i tak tego nie czułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jeśli ktoś chce być najszybszy w tym wątku, to proszę bardzo: http://www.wyjatkowyprezent.pl/lot-samolot...giem-29-fulcrum :D :D :D ...aczkolwiek wolał bym odrobinę dorzucić i mieć V-maxa na własność :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calvin Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Z Wrocławia do Opola poprzednią Hayką zamknąłem budzik (strasznie niebezpieczna prędkość). :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 to że to co pokazuje licznik to jeden wielki bajer, to dobrze o tym wiem, bo to nie realne, ale jak to się ma do tego co jest w tych tabelach na w/w stronce, a z kolei jak to się ma do rzeczywistej prędkości. Najlepiej trzeba będzie smerfów ustawić z suszarka i niech sprawdzaja:))hehe Nie boj zaby, sprawdzimy w Harz'u :biggrin: Ja poszedłem swoim erłanem 317 km/h :buttrock: na obwodnicy Torunia..., faktem jest, że mój sprzęt ma trochę więcej koni niż seryjny, z przodu 17 zębów a z tyłu 46..., prędkość była mierzona radarem, zaprzyjaźnionego pana władzy..., myślę, że jest to prawdziwy wynik aczkolwiek budzik pokazywał zaledwie 302 km/h :crossy: Konkretny dowod jak to dzialaja policyjne suszarki :biggrin: Troche sie dziwie ze 340 nie pokazal :biggrin: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esio Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja moim rometem crs 50 lecialem 70 km/h, jak na ten sprzet to i tak duzo =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 hm...no to faktycznie policyjne suszarki są maało dokładne bo rłan nie ma szans polecieć więcej niż 300 z małym groszem...no chyba że jest to minimum 2007 rok z power comanderem...tyson ile kucy ma twa machina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Yuby: Ty to jesteś! <buja_w_oblokach> :D Do kolegi od erłana - jestem trochę w szoku bo wszędzie czytałem, że policyjne radary nie mają takiego zakresu pracy i powyżej 250km/h już nie pokazują... Czyżby mieli nowe sprzęty? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi