ufon Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 kiedys jechalem prawie ok. 30/h rowerem bez opon na obręczach, napisalem ok bo tak mnie trzęslo ze ciezko bylo cos zobaczyc na liczniku... najgorzej było wyhamować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 To i ja się pochwale... ;) samochodem - Punciakiem - 135km/hmotocyklem - Tajfunem - coś pod 60km/hrowerem - 67,6 km/h dodam że wszystkie prędkości były zgodne z prawem :flesje: ,a maxy samochodem i motocyklem zrobiłem podczas kursu na prawko :-D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Kolazówką 74 z duzej gorki, jak nacisnalem hamulec to klocki tylko sie rozmazaly :-) Motocyklem 110 z wiatrem w plecy(jawa 250)Samochodem prawie 150 - daewoo tico A z ojcem 170 - skoda fabia 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 130 km/h i dorga się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 230 km/h poszła Zuzia obładowana bagażem do granic możliwości... więcej odkręcić nie dało rady, bo miałem na baku podwójnego tankbaga i nie było się jak schować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Tomasz przy tej prędkości to punto już traci przyczepność :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Tomasz przy tej prędkości to punto już traci przyczepność :)dobre :-D nie musiałem jakoś gwałtownie skręcać' date=' więc za bardzo tego nie poczułem... :P ...ale kto wie... Kolazówką 74 z duzej gorki' date=' jak nacisnalem hamulec to klocki tylko sie rozmazaly [/quote']gdy ja po zjeździe z górki wcisnąłem hamulce (tarczowe), a wtedy tylni był słabo wyregulowany, to przedni po zatrzymaniu tak się przysmażył, że śmierdziało, jakby ktoś bawił się w pobliżu szlifierką :P -od tego czasu hamuje pulsacyjnie obydwoma i już nie ma tego problemu... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufon Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 sradem 750 jechalem jako pasażer było cos ponad 230 km/h oj wziało...wziało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 a rx-em ile????? Czy jeszce nie testowales? z oryginalnym wydechem 75 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 rowerem (trekingowym) 68km/h z górki oczywiście,30km/h tym samym rowerem z ośnieżonego stoku narciarskiego :P 175km/h zefirkiem (szybka by się przydała)i dodam, że najtrudniej pobić ten pierwszy a najwięcej adrenaliny przy tym drugim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 skoro wszyscy się chwalicie to ja teżNiestety nie motorkiem bo nie mam prawka ale seicento sport - 170 km/h z górki :P na autostradzie (trochę za długo się rozkręcał) blachy trzeszczały ale dał radę i kiedyś dawno temu passatem - 245 km/h Największą jednak dawkę adrenaliny dał mi skok na banggi z 75 m to jest dopiero zajefajna sprawa (ktos mi wtedy powiedział, że jestem debilem-ką) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 kiedyś dawno temu passatem - 245 km/h z jakim silnikiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Kaśka napisał: kiedyś dawno temu passatem - 245 km/h z jakim silnikiem Passat Vr6 z silnikiem 2.9litra zapewne :PInnej opcji nie ma a te 190km robi swoje :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Jawą 350 jechałem około 90km/h :P *pierwszy raz* :Pa resztę napisałem wcześniej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 hehe no to ja wr'a lecialem 140 ale jakos nie ciagnie mnie do takiej jazdy takim motorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi