redline Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Może i to V8 poleci 280 ale chyba trzeba by je długo bujać.Miałem okazję przejechać się w A8 4.2 choć jechałem nią "tylko" 190km/h.Mój max speed to narazie 235km/h w Audi 100 2.8 quattro. Mam na filmiku jak gość startuje nową S4 4.2 V8 344 HP i max leci 270. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Nie wiem czy dlugo trzeba sie bujac bo nie jechalem wtedy z bratem ale jak lecielismy nia razem 220. Od 0-100 idzie wskazowka tak samo jak od 100-200 normalnie identycznie, nie ma zadnego zawachania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ostatnio jako pasażer 180km/h Lexusem Is 200 z ojcem,V6,2litry,cos okolo 150 koni.Jechaliśmy na 6 biegu,a wskazówka obrotomierza byla w polowie skali.Licznik wyskalowany do 260.W takim dość ''malym'' samochodzie czulo się tą prędkość,bo jak z ojcem lecieliśmy Volvo S60 170 to jak 100kmh w zwyklym samochodzie,duży ten samochód. :| Ps.A kiedyś jechalem z moją babcią dużym fiatem kolo 110 ;) a moja babcia miala wtedy kolo 65 lat 8) Nieźle jeździ :D I na motocykle uważa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 witam,ja na swojej Hondzie troszeczke ponad 200 km/h-taki juz jestem ze wkrecam ja na maxa gdzie tylko sie da,byle nie bylo ruchu i pieszych, noi asfalt musi byc oki-zwykle jak chce jechac na maxa to wybieram odcinki ktore dobrze znam a czy to zabudowany czy nie nie ma znaczenia...podkreslam tylko, ze jezdze szybko wtedy kiedy wiem ze nie zrobie nikomu krzywdy, samochodem 170 km/h-na autostradzie. Jesli chodzi o sprzety kolegow to wyglada to lepiej:kawasaki zzr1100- 265 km/hhonda cbr 1000rr -270 km/hhonda cbr 954 rr-oj szybko nie pamietam ilesuzuki gsxr 750 srad-240 km/hpzdRR a sluchajcie! mozecie pisac jak jezdzicie "w trasie"-no tak srednio poza miastem w ruchu...-ja tak 140-160...i wydaje mi sie ze to szybko, ale ktos napisal na forum ze 230-240 ciagnie-szczerze to nie za bardzo wierze...na serio macie takie umiejetnosci zeby tyle jezdzic w trasie? ja nie mowie o prostych, pustych odcinkach ale o przecietnej jezdzie...pzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A ja 220 na thundercat'cie i jeszcze 210 Astra II... aha i 61 na wheeler'ze.Oczywiscieze 25 na rolkach itd... ble ble ble ;) Pozdro @ll moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ja najszybciej jechalem 250 kmh ;), jako pasażer z Tatą w BMW 7, V8 225 koni.A ja szybko nie jeżdze motorem najwięcej leciałem 130 zmieniłem zębtaki bo wole bardziej przyspiesznie, a jechalem tyle na takiej niedawno remontowanej drodze miedzy wsiami, same pola i 5 kilosów prostej drogi.Motocykl to 125 cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RESO Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja swoim Gixerem 280 km//h lecialem na Kraków, wiecej niechciał :) ,a swoim Grand Cherokee 190 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maćq Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja moją Etz250 gdy się przytuliłem do baku dmuchałem 130km/h. Tyle przynajmniej licznik pokazywał. Poza tym jako kierowca Sieną 1.2 75koni jechałem 175km/h i nigdy więcej tym samochodem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Hej 73,9km/h na Zakopiance od Kr. z górki tej za pierwszym wiaduktem,wyprzedziłem nawet wtedy wlokącą się prawym pasem ciężarówkę.Emocjonalnie to największa prędkość bo to był rower. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 hmmm...ja może pochwale sie ile jechałem jako pasarzer. Otóż na Kawie kuzna dawaliśmy 190 km/h i byłem cały zesrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja swoja hondą cb500 200km/h :) mz250 125km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja najszybciej co prowadzilem to kolo 150 km/h na mojej Virazce 535, a katamaranem ok. 230-240 km/h w Fordzie Mondeo V6. (i jedna i druga predkosc na trasach do warszawy :) ->chyba najlepsze w polsce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 8) Qurde... ale ten temat się rozwinął (aż nie chciało mi sie wszystkiego czytać:() :arrow: Ja jakieś rok temu BMW (nie pamiętam jakie) 250 km/h 8) z bratem ciotecznym (jako pasażer oczywiście) i komputer odciął dopływ paliwa... czułem że więcej by poszedł (swoją drogą niezłe uczucie 250km/h aż to nagle takie ziummmmm.....)Nawet ledwo co wypszedziliśmy jakiegoś ścigcza (też nie pamiętam jakiego ale ze 230km/h cisął) :buttrock: :arrow: Niedawno jechłem też z tym gościem 250km/h (10 km/h więcej niż podają, ale to był już max. BMW jednak lepsze tylko jakby tej blokady nie było :P ) Lancią Kappa 2litrowy silnik 20V z silnikiem 220KM!!!ps. Gość sprowadza samochody - z tego żyje. :!: V-max-y moich samochodów: :arrow: Z moim ojcem Maluchem (jak był jeszcze nowy bo później gość TIR-em nam tył zkasował; wsumie to lekko było ale tylna szyba poszła i coś tam jeszcze z silnikiem - nikomu nic się nie stało ) 130km/h (żaden żart; wiem to od ojca bo ja nie pamiętm już) :arrow: Później był jeszcze Wartburg (wersja z silnikiem od Golfa) gaz do końca ; z ojcem 160km/h (jak był nowy to miał zaje*isty, piskliwy kalakson... ) :arrow: Polonez Caro 1.4 103 KM i z ojcem szedł równe 175 km/h (nie wiem ile było w opisie). :arrow: Z moim ojcem 190km/h Opel astra 1.4 16v club (22km/h więcej niż w opisie; żadnych przeróbek; tutaj najbardziej się zdziwiłem)-------------------------------------------------------------------------------------- :arrow: To wszystko z górki. Na rowerze: 78km/h - górski (zaczęło rzucać - trzeba było zwolnić - złe opony). 95km/h kolarzówka wujka. Obok gość MZ jechał. Z kolarzówką kiedyś stówki sięgnę ale wtedy już chyba kask założę. Ojciec podobno na niej 130km/h jechał. :arrow: Ciągnik wujka. 77km/h NIEŹLE!!! :arrow: Deska: 40km/h (obok gośc samochodem) później gleba i złamany nadarstek. :arrow: Hulajnoga elektryczna: to pewnie ok. 15 km/h :? Uffffffffff... macie... ale sobie rzeczy przypomniałem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 :buttrock: Stary alez sie rozpisał ale w to Ciągnik wujka. 77km/h NIEŹLE!!! ci qur.a nie uwierze :ehz: chyba z silnikiem z odrzutowca :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 hehe...... serio!!! Wujek dostał pieniądze (sapard); kupił wielgachny ciągnik z niemiec (nawet klimę ma!) i jechałem tyle po wsi u babki tzn. mogło być mniej bo wskazówka mu latała (jakto w ciągniku)... *$@#rwa nie wiem ile jechałem ale mówię ci ile wskazywał licznik! hehe... :-D ...a myślałem że pierwsza uwaga będzie odnośnie kolarzówki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi