bekriss Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 200 daewoo lanos ;)Jeszcze prawka nie mam na mototor wiec jako pasazer 150Na rowerze 80 :( Przy tym 160-180 samochodem to spacer :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Najszybciej jako prowadzący oczywiście) jechałemKawasaki ZX-9R 236km/hSwoją Hondą 210km/h Seatem Ibizą coś ok 170km/h PSA Pamiętacie ten Filmik z dialogiem"-Pan ile jechał -130-a pan-130 ale niepatrzyłem na licznik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 to chyba były ostatnie moce na pierwszym biegu bo nawet na drugim powinien jechać szybcie nieeee no bez przesady moja renowka 1.8 na gazie na 2-biegu o 80 i koniec [ Dopisane: 05-08-2005, 01:07 ]ogolnie to te predkosci to sciema bo od rzeczywistch roznia sie i to znacznie ale kto by sie tym przejmowal liczy sie adrenalinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Doktor napisał:wowo napisał: 290 km/h Audi S2 Z górki? Z wiatrem? A może miaes sen?Nie sen, tylko jawa. Droga prosta, bezwietrznie.Silnik po modach 425PS zhamowane. W kraju jest kilka szybkich eSek i prędkość podchodząca po 300km/h nie jest czymś dziwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ...a ja jechalem SZYBKO ;) wlasciwie ciekawe po co ta dyskusja :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Dla 400 konnego auta rzeczywiście nie jest to szczególny problem aczkolwiek trzeba trafic na odpowiednio długi wolny pas jezdnia, ale tych czterystukonnych audi sa napewno dwa o których wiem , moze znajdą sie jeszce jakieś które nie startują na 1/4 mili , ponadto nie wiem czy przelozenia skrzyni i dyfra pozwola na pojechanie 290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Spoko. Przełożenie podoła, mowa oczywiście o prędkości licznikowej. Widze że jesteś z Wrocka. U was jeden znajomek swego czasu ujeżdzał 2 bardzo szybkie S2 ;) Teraz na Subarynke sie przesiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Na swoim blackbirdzie raz pojechalem na autobane tylko po to, zeby zobaczyc gdzie sie wskazowka zatrzyma. Licznikowe ok. 305 km/h bylo. Ogolnie na codzien jezdze duuuzo wolniej, ale nie potrafilbym nie pojechac choc raz i sprawdzic v max swojego sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 142 km/h- to byl v-max nsr'ki299 km/h- niedawno na autostradzie sprawdzalam czy licznik w cbr'ce zatrzymuje sie na 299 i przekonalam sie ze rzeczywiscie magicznych 300 km/h nie wyswietli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Moj brat lecial 280 km/h (zamknela licznik) Audi V8, 4.2 V8Mam zdjecie dla niedowiarkow. Ale 300 by poleciala bo miala jeszcze duzy zakres obrotow do wykorzystania. Wiec nie dziwie sie ze S2 polecialo 290. A ja skromne 90km/h na DT 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długi Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Blackbird 295 km/h ...... i trzeba było hamować ;) - autostrada Katowice-Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Panowie ,opamietajcie sie z tymi szybkimi Audi , ok po tuningu pujdzie wiecej jesli skrzynia z dyfrem pozwola juz o tym pisaem ale , kazdy normalny samochód z wtryskiem ma ogranicznik obrotów , i w 280 Audi V8 nie uwierze, mialem BMW 740 , mocniejsze od tego Audi i jakiś wiecej niz elektronika pozwala nie moglem pojechac mimo ze silnik przy 250 wcale sie nie męczyl.A wg mnie takie banialuki opowiadaja najczęściej ,ci co takie auta widzieli na parkingu albo w katalogach i nasluchali sie opowieści kolesi o nich.Mialem tez kilka innych mocnych samochodów i znam to z autopsji a nie opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 :| ze co ?? moj brat mial V8 sprzedal jakies niecale 2 miesiace temu. Juz laduje zdjecie z telefonu bo jak jechal na autostradzie to szybko zrobil zdjecie [ Dopisane: 06-08-2005, 13:36 ]No i prosze mam dowody. Trzeba tylko otworzyc w jakims programie graficznym. Wystarczy oryginalny co ma XP. http://mariusz712.fm.interia.pl/280http://mariusz712.fm.interia.pl/V8 Jechal tyle jak jechal do warszawy. Nie wiem na jakiej autostradzie bo nie pamietam, jak wroci to sie zapytam. Zdjecia robione z tel nokia 3200 i prosze nie mowic ku**a ze nie jechal poniewaz mam dowody. Sam bylem w szoku poniewaz te Audi ma oryginalnie 280 konikow. A licznik sie zamknal, predkosciomierz nawet jak oszukuje to nie w takim stopniu zeby nie dalo rady 280 poniewaz odcinacz sie wlaczal jak dobrze pamietam przy 7 tys obr ( jeszcze sie zapytam) a moj brat mial niecale 6.5 tys obrotow wiec jakies 10-20 km/h by doszlo, ale po co?? jak nie wiadomo ile jedzie bo licznik zamkniety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 170km/h Opel Calibra 2.0ii suza gsx750r jako pasazer 160km/h Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ku**a co czytam twoja odpowiedz to mocniej sie denerwuje ;) Nie widzialem zadnego V8 na parkingu. Nawet go prowadzilem. Szkoda ze nie mam juz na allegro ogloszenia ktore wystawilem. To byl automat, pelen wypas. Zapytaj o co chcesz to Ci odpowiem albo zapytam brata jak nie bede wiedzial. Tylko nie pisz mi do ku**wy nedzy ze klamie :D Audi nie miala ogranicznika do 250. To byl podajze rocznik 93. Zaraz poszukam zdjecia w aparacie cyfrowym, moze sie jeszcze zachowaly to Ci ja pokaze dokladniej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi