artik523 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Trzeba było przegonić moto po 4 dniach stania w garażu :icon_biggrin: i tak jakoś 250 km/h wyszło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntykDT Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Romet Chart - 95 z (prawie) przepaści - nie polecam ;d Astra 1.8 - 170 z urwanym stabilizatorem ( wtedy jeszcze nie wiedziałem :| ) o 2:30 Trasa Wieluń - Bełchatów;) Dt - skromne 78 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Astra 1.8 - 170 z urwanym stabilizatorem stary szaaacun :lalag: nie bałeś się :icon_question: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 U mnie zmiana na 160km/h z małym hakiem na Cargo po dotarciu silnika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) stary szaaacun :lalag: nie bałeś się :icon_question: Oddajesz szacun za taką lekkomyślność :eek: Chłopak ma 17 lat więc pewnie prawka nie ma, wspieraj go i dawaj szacunek żeby więcej zapier*alał,dobrze się to skończy. Edytowane 29 Listopada 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 pepsihonda ty tak poważnie ? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dziś jakoś tak się zakręciło, że znowu zahaczyło się o Czechy, kilometr przed polską granicą zimno na maksa, wybierałem się na krótką przejażdżkę, już tuż tuż Polska, trzeba gdzieś wyrwać gorącą herbatkę a tu nagle piękna pani policjant macha ręką. Dokumenciki, dmuchanko, zapraszam na obejrzenie filmiku, jechał pan 45km/h więcej niż można, 6 tysięcy koron albo zabieramy panu motocykl. Rzeźnia. Telefon do domu, ratunku chcą mi zabrać motocykl. No to zrobili w domu zrzutę i przyjechali 120km w jedną stronę. A tu się okazuje, że to tylko kaucja i trzeba się zgłosić na sprawę do Czech. Rzeźnia do potęgi entej.Jedyny plus to, że podczas czekania na kasę wszyscy gliniarze pojechali sobie a zostawili do pilnowania dwie młode, bardzo ładne i sympatyczne policjantki. Trochę się pośmiało, wytłumaczyły co najlepiej napisać dlaczego się przekroczyło prędkość, na pożegnanie miłego wieczorku, uważaj na siebie, w sumie fajnie było. Do tego już nie trzeba się martwić co robić, żeby nie wydawać pieniędzy i odłożyć na drugi motocykl. Bo już ich nie ma. Taki to był mój dzisiejszy największy speed... Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki010483 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 witam wszystkich mój speed na dzisi to 181 km/h na gumnie całkiem fajnie a wczesiniej 300km/h na mosicie w płocku pozdrawiam szerokosici :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 A wiecie, ze taka skrzynka pocztowa jak Fiat Doblo z silnikiem multijet 120 KM to na autostradzie nawet 190 km/h poleci! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Spiwor, to co Ty nie wiesz ze do Czech sie nie jezdzi ? Tam nawet jak bedziesz jechal przepisowo to i tak dostaniesz za cos mandat bos z Polski. Lezy u mnie w domu taki kredytowy na 2500KC - rzecz jasna nieuregulowany :icon_exclaim: Z tego co pamietam to te 6kKC to jest jak nie zgadzasz sie na mandat i chcesz isc na sprawe - wtedy placisz ta kaucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntykDT Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Oddajesz szacun za taką lekkomyślność :eek: Chłopak ma 17 lat więc pewnie prawka nie ma, wspieraj go i dawaj szacunek żeby więcej zapier*alał,dobrze się to skończy. Mam 18 lat, prawo jazdy tez a z samochodem doczynienia znacznie dłuzej. Osobiscie nie uwazam zeby bylo to lekkomyslne, droga szeroka, zadnego ruchu i predkosc byla chwilowa ale starszy jestes za pewne wiesz lepiej ;) Ty na pewno tylko 90 ewentualnie 130 na autostradzie ;d Pozdro stary szaaacun lalag.gif nie bałeś się icon_question.gif Troche bałem sie np sarny, która mogla wyskoczyc z lasu, ale pozatym zdecydowanie nie;) Za szybko zwolniłem zeby zacząc sie bac :< Edytowane 29 Listopada 2009 przez AntykDT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Mam 18 lat, prawo jazdy tez a z samochodem doczynienia znacznie dłuzej. Osobiscie nie uwazam zeby bylo to lekkomyslne, droga szeroka, zadnego ruchu i predkosc byla chwilowa ale starszy jestes za pewne wiesz lepiej ;) Ty na pewno tylko 90 ewentualnie 130 na autostradzie ;d Pozdro Troche bałem sie np sarny, która mogla wyskoczyc z lasu, ale pozatym zdecydowanie nie;) Za szybko zwolniłem zeby zacząc sie bac :< Bo Ci co tak tu moralizują to sami jeżdżą przepisowo i mogą to potwierdzić. Nigdy nie dostają mandatów, nie zamykają obrotomierza i nie mają głośnych wydechów. Ę Ą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntykDT Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Bo Ci co tak tu moralizują to sami jeżdżą przepisowo i mogą to potwierdzić. Nigdy nie dostają mandatów, nie zamykają obrotomierza i nie mają głośnych wydechów. Ę Ą... Przecież gdyby tak nie bylo, to by nie moralizowali, prawda? Poza tym sa wszechwiedzący i wiedzą, ze w tej sytuacji bylo to bezmyslne ;) Lewa w góre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 pepsihonda ty tak poważnie ? Tak samo poważnie jak i ty erni Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozko Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Powitać, jakoś nigdy nie zobaczyłem tego tematu :D no wiec tak motorynka pomy m3 cale 45 km/h następnie honda ns-1 75cm 127km/h wtedy myślałem ze zaraz sie uniosę w powietrze i poszybuje niczym nasze polskie f-16 :) następnie byly jakies próby bicia rekordu prędkości honda cr 250 ale na kostkach i wibracje byly takie ze polowe śrubek pogubilem :/ i ostatni rekord gsxr 600 k3 220 i na tym stanelo bo strój byl do tego nie odpowiedni. Z taczek to mercedesem s 500 jakies 230 (szefa :icon_twisted: ) co ciekawe naprawdę nie odczuwałem ze tak zapierniczam a z ciekawostek to 160 kmh renault master i nawet calkiem nieźle szedł do tej prędkości. cheers :flesje: Edytowane 30 Listopada 2009 przez Rozko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi