Browarny Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Spoko, rok temu w Rybolu uwierzyłem że jestem zdolny do chodzenia po wodzie... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Czolem! Jak w tym religijnym kawale:"po palach, lajzo, po palach!" :) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Spoko, rok temu w Rybolu uwierzyłem że jestem zdolny do chodzenia po wodzie... :icon_razz:bo podazales za mistrzem :( :) :icon_razz: nawet po wierzach wartowniczych :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wiara w siebie cuda czyni :) Absynt koniecznie 70 voltowy strasznie kopie :banghead: postaram sie przywlec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 tak wiec kapeli nie bedzie :evil: sami bedziem ryczec :biggrin: :biggrin: to byla tylko opcja gdyby wszytstkich opinie byly na tak, inaczej odpada.Wiec z rozrywek pozostaje nam juz tylko picie do utraty przytomnosci :buttrock: :buttrock: :smile: ciagle brakuje nam na podstawowa rozrywke...domki:) wiec prosimy z Zbyhem o dokonanie wplat od tych co sie zadeklarowali, co by jaj nie bylo potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wiadomość z ostatniej chwiliponoć zlot w rybniku został odwołany O CO CHODZI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Co to 1 kwietnia?? też prosze o wyjasnienie sprawy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Nie, swieta ida. I Broda juz robi sobie wielkanocne jaja :biggrin:. Pozdrowki Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Broda c*po :biggrin: po przeczytaniu twojego posta myslałem ze serce wypluje :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Broda pewnie sprawdzał moc "kukułki" i różne dziwne rzeczy zaczeły chodzić mu po głowie :buttrock: Jako że do spotkanie coraz bliżej proponuję zacząć ustalać szczegóły. My z brodą chcemy wyjechać około 9 tak by we Wrocku na A4 być w okolicach 12. Tankujemy na Orlenie przy autostradzie i zatrzymujemy się na parkingu który jest tak z 4km dalej na tradycyjną już bułkę i herbatę. Tam możemy czekać na grupę wrocławską (+Ario). Do Gliwic mamy 150km więc przy przelotowej 100-110 to będzie około 1,5 godziny, więc bez problemu powinniśmy wyrobić się na 14.30 pod radiostację :biggrin: Co na to reszta ekipy wrocławskiej??? Pasuje przelotowa, godzina i miejsce spotkania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jak dla mnie ok :biggrin: Jeszcze nie wiem czy z Wroc czy z Leszna bede startowal ale tak czy siak na 12 we Wroc zdarze :buttrock: Broda przestan sobie jaja robic bo Cie pogryziemy :buttrock: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no to tak ustalamy orientacyjne godziny spotkania :buttrock:(pobawie sie w organizatora :smile:) wiec tak pod Radiostajcą mysle ze spokojnie mozemy zacząc sie zjeżdzac około godziny 14-tej i powiedzmy tam posiedzimy do 15-tej tak zeby wszyscy mogli spokojnie dojechac :buttrock:nastepnie walimy posz Szpile gdzie bedzie czekała reszta powiedzmy ze pod szpilą bedziemy spokojnie przed 16-tą, następnie mała pacyfikacja Reala i powolutku mozemy sie udać na miejsce "zlotowiska" czyli mysle ze koło 17-tej spokojnie bedziemy juz na miejscu :biggrin: co Wy na to ?:evil: pozdr. Baham :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 no to tak ustalamy orientacyjne godziny spotkania :buttrock:(pobawie sie w organizatora :biggrin:) wiec tak pod Radiostajcą mysle ze spokojnie mozemy zacząc sie zjeżdzac około godziny 14-tej i powiedzmy tam posiedzimy do 15-tej tak zeby wszyscy mogli spokojnie dojechac :biggrin:nastepnie walimy posz Szpile gdzie bedzie czekała reszta powiedzmy ze pod szpilą bedziemy spokojnie przed 16-tą, następnie mała pacyfikacja Reala i powolutku mozemy sie udać na miejsce "zlotowiska" czyli mysle ze koło 17-tej spokojnie bedziemy juz na miejscu :evil: co Wy na to ?:smile:Bahama ty to masz łeb... normalnie łeb jak sklep :buttrock: (albo lepiej łeb... jak budka z piwem :biggrin: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 gdyby nie wizyta w serwisie, która pochłonie znaczną część gotówki, to bym zabrał się z wami :biggrin:po recenzjach poprzednich zjazdów ja wiem, że to miejsce dla mnie :buttrock: pozdrawiam i udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 My z brodą chcemy wyjechać około 9 tak by we Wrocku na A4 być w okolicach 12. Tankujemy na Orlenie przy autostradzie i zatrzymujemy się na parkingu który jest tak z 4km dalej na tradycyjną już bułkę i herbatę. Co na to reszta ekipy wrocławskiej??? Pasuje przelotowa, godzina i miejsce spotkania??? zanotowali i przyjeli do wiadomosci... bedziem o 12.07 na parkingu 4 km za orlenem... :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi