Benek14 Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ehh rzeźnia normalnie! Nie miałem zadnego doświadczenia z takimi motorkami i teraz już go trzy razy zalałem i mnie noga boli od kopania (w kopniak :) ) Myśle że go zarejestruje ale to są koszty i nawet tata nie bedzie jeździł bo nie ma prawka na motocykl :? Mnie to przeraziło jak koleś ruszył na dwójce na tylnim kole :roll: Hehe rodzice jak zobaczyli jak się na tym jeździ to powiedzieli, że żebym jeździł to mnie bedą musieli widzieć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 biore od enduroguya SmileDobrze czynisz Smile .....................AMEN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Bardzo dobry wybór. KDX to świetny motocykl. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 No nic tylko przyłączyć się do innych:) Gratulki . Gumowych drzew.Od siebie moge dodać że teżbym chciał jakiegos KDX'a kupić,ale musze kasy dozbierać.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Gratuluje :!: Fajny sprzet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Gratuluje zakupu, tez planuje kupic kdx (1999) , widze ze jestes z chrzanowa ,to mamy do siebie blisko ,jak kupie to moze razem posmigamy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Gratki! Gumowych drzew i szybkich roztopów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 KDX wygląda naprawde godnie :( dobry sprzęt na początek -> pod warunkiem ze masz głowę na karku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 hehehe po temacie myślałem że kupiłeś Jawe a tu KDX, miłego śmiganka i oby cie nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 O i kolejny szczęśliwy nabywca.Gratulacje, niech Ci dobrze służy. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Graty dla Ciebie! :) Pomyślnego śmigania! I oby jak najmniej gleb! Zafunduj sobie tylko dobre ochraniacze na kolana i jeździj w nich! Ja ostatnio wyłożyłam się na lodzie bez ochraniaczy i teraz cała piszczel zbita i sina ech :( Już mnie zżera... Chyba na przyszły sezon kupię jakiegoś SX-a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 wielkie gratulacje i uważaj na siebie abyś plecków nie zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 gratulacje Kawy.Niech Ci dobrze sluzy.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Graty, Kawa to dobry wybor, z tej skromnej w szczegoly aukcji (+foto) wyglada ze moto bylo warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Graty, Kawa to dobry wybor, z tej skromnej w szczegoly aukcji (+foto) wyglada ze moto bylo warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi