norman Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Wyjaśniłeś i ok, może trzeba było zwrócić im uwagę ... ? A w ogóle ktoś na tę sytuację zareagował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 może trzeba było zwrócić im uwagę ... ? A w ogóle ktoś na tę sytuację zareagował ? to w zasadzie bylo godz przed zamnkieciem i nie bylo juz gapiow, sami handlarze, zero ochrony w terenie, tylko gdzies po budkach. Poszedlem tam z dziewczyna cos wymienic bo nie pasowalo i gosciu byl na fazie i sie uczepil. Olalem go i poszedlem w druga strone, realnie patrzac i bezbolesnie to bylo dobre wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Szanowni Koledzy! Piszcie o konkretach na bajzlu, bo może to organizator robi sondę i coś się zmieni. Podpisuję się pod twierdzeniem że kibli jest za mało i mydła przy umywalce też.Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Szanowni Koledzy! Piszcie o konkretach na bajzlu, bo może to organizator robi sondę i coś się zmieni. wieksza bacznosc ochrony, brak testow maszyn w tlumie oraz pijanych jezdzcow. [ Dopisane: 14 ]tansze zarcie rowniez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 tansze zarcie rowniez To już po bajzlu....razem z napojami :mrgreen: Zdecydowanie więcej kibelków oraz baczne przyglądanie się ochrony "testerom" sprzętów i ich stanowi trzeźwości. HEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 mi też % niektórych przeszkadzają w "kontemplacji" a tak przy okazji rebel jak to było z tym spotkaniem na motor bike show (torwar) byłem tam a ekipy nie widu nie słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Tez sie wtrace w temat: Moze jakies znaki informacyjne jak dojechac bo nie kazdy jest z Warszawki ( jakas mapka z dojazdem - choc by w internecie ) [ Dopisane: 18-03-2006, 09:16 ]POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 jeżeli chodzi o mapkę dojazdu to by się przydała na stronie mototargu (www.mototarg.pl), jest tam pare informacji ale mało i póżno terminy są wpisywane. Ja jestem za hamownią !!!!!!!Pamiętam jak kiedyś był bajzel na bemowie (teren Legii) to była tam hamownia było sporo zainteresowanych osób i oczywiście było to też dużą atrakcją dla zwiedzających. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Tez sie wtrace w temat: Moze jakies znaki informacyjne jak dojechac bo nie kazdy jest z Warszawki ( jakas mapka z dojazdem - choc by w internecie ) wystarczy spojrzec na mape wawy i sprawdzic gdzie jest dzielnica Sluzewiec' date=' tam na kazdej mapie masz oznaczenie TOR WYSCIGOW KONNYCH, ktory lezy doslownie przy ulicy Pulawskiej, ktora jest szeroka, dluga i oznaczana jako jedna z glownych w wawie na poludniowej stronie. Pamiętam jak kiedyś był bajzel na bemowie (teren Legii) to była tam hamownia było sporo zainteresowanych osób i oczywiście było to też dużą atrakcją dla zwiedzających. mimo ze teren mniejszy to jakis taki inny klimat byl :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Pamiętam jak kiedyś był bajzel na bemowie (teren Legii) to była tam hamownia było sporo zainteresowanych osób i oczywiście było to też dużą atrakcją dla zwiedzających. mimo ze teren mniejszy to jakis taki inny klimat byl :roll: Zgodze się że mało miejsca ale mi nie o to chodzi że Służew złe miejce tylko też hamownia była a na Służewcu jeszcze nie widziałem. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Moim zdaniem organizator dał plame z wjazdem na parking. Czegos takiego nie widzialem w zyciu, spedzilem w aucie 40 minut zeby wjechac i nie znajdujac miejsca na terenie wyjechac. Jak to mozliwe zeby byla tylko jedna brama otwarta a druga zamknieta i za nią jeszcze w poprzek radiowóz. korek był na 500m bo pas do wjazdu i wyjazdu jeden i nikogo z organizatorów. a tym nie moze zajmowac sie policja tylko organizator. Poza tym cena biletów jest moim zdaniem dosc wysoka, 10 zeta za wejscie i cena ta wzrasta co jakis czas o złotóweczke, sadze ze do konca roku bedzie ze 12-14zł. Przyczynia sie to że jak nie mam konkretnej potrzeby kupienia czegos to w ogole nie chodze na mototarg. A kiedys sie chodziło żeby pooobserować rynek i poszukać okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Co do cen, to chyba tylko w zimowy Bajzel jest najdrozej, na wiosne,lato i jesien cena spada do 7/8 zl. Bylem wlasnie rok temu w zime i rownierz cena mnie zaskoczyla. To chyba wiaze sie z wynajem tych hal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 siemacie :) kto był dziś na bajzelku ? ja byłem i jestem szczęśliwym kupującym. kask, spodnie, kurtka, rękawiczki - dzisiaj mi się zakupy udały :smile: -cieszę sie jak dziecko -mogę ruszać w drogę. 3ymcie się. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Już wiem czego brakowało na Mototargu, koszy na śmieci. Kupiłem kawę w plastiku, wypiłem i jeba... kubek musiałem nosić z 15 min nim kosz znalazłem. Na bajzel wybrałem się z żoną i szwagrem, który jest na etapie robienia prawka i szukania maszyny, może będzie z niego "motocyklista" :) Jestem mega szczęśliwy ponieważ przez przypadek kupiłem książkę napraw auta, którego remont właśnie został skończony ale w przyszłości na pewno się przyda. Książeczka kosztowała jedyne 30 zł w wersji używanej ale stan bdb. Koleś miał książek naprawczych różnych aut z lat osiemdziesiątych całą kupę, podobnież sprowadził je z Londynu. Pewnie tam wyzbyli już się złomu i książki warsztaty wysprzedają bądź oddają za przysłowiowego funta. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 mi też % niektórych przeszkadzają w "kontemplacji"a tak przy okazji rebel jak to było z tym spotkaniem na motor bike show (torwar) byłem tam a ekipy nie widu nie słychu Grupka była w dość okrojonym składzie :) Co do motobajzla to powiem ...pogoda miodzio , zakupy miodzio , sprzedający w większości uspawani ..buhahahahah :smile: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi