zalmen3 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja też mam zamiar założyć crashpady do swojej F4 i również krzywiłem się na myśl o wierceniu owiewek. Poszukałem i znalazłem chrashpady DHM' date=' które są sprzedawane przez Dynotech wraz z adapterami (mocowaniami). Kosztują wprwdzie 265 zł. ale nic nie trzeba przerabiać. www.dynotech.pl Pozdrawiam![/quote']kurcze fajnie to wyglada... ciekawe jak sie sprawdza w praniu ;) Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja też mam zamiar założyć crashpady do swojej F4 i również krzywiłem się na myśl o wierceniu owiewek. Poszukałem i znalazłem chrashpady DHM' date=' które są sprzedawane przez Dynotech wraz z adapterami (mocowaniami). Kosztują wprwdzie 265 zł. ale nic nie trzeba przerabiać. www.dynotech.plPozdrawiam![/quote'] Świetna sprawa! Właśnie czegoś takiego szukałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 kurcze fajnie to wyglada... ciekawe jak sie sprawdza w praniu ;) znalazłem w necie info i w teście dostały 9/10 pkt 8O :!: "nobody scored better " źródło :arrow: http://www.ekmpowershop.com/ekmps/shops/60...T&productid=493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja też mam zamiar założyć crashpady do swojej F4 i również krzywiłem się na myśl o wierceniu owiewek. Poszukałem i znalazłem chrashpady DHM' date=' które są sprzedawane przez Dynotech wraz z adapterami (mocowaniami). Kosztują wprwdzie 265 zł. ale nic nie trzeba przerabiać. www.dynotech.plPozdrawiam![/quote'] również jestem zainteresowany zakupem, jeśli ktoś się zdecyduje to niech opisze wrażenia na forump.s. swoją drogą może uda się wynegocjować lepszą cenę dla kilku osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja już zamówiłem i oczekuję... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja już zamówiłem i oczekuję... :P Czekamy na relacje i wrażenia :!: p.s. swoją drogą może uda się wynegocjować lepszą cenę dla kilku osób Jeśli się zdecyduję to jestem chętny do działania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 świetne te crashe, ale ... do VFR nie ma :) Widocznie te moto nie robią szlifów he he 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja już zamówiłem i oczekuję... ;) Czekamy na relacje i wrażenia :!: p.s. swoją drogą może uda się wynegocjować lepszą cenę dla kilku osób Jeśli się zdecyduję to jestem chętny do działania :) i ja i ja :banghead: właśnie se przypomniałem że widziałem to kiedyś na bikepics ale to dawno i myślałem że to samoróbki. a jest jakiś importer tego czy za garamanicą to trzeba zamawiać :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 i ja i ja właśnie se przypomniałem że widziałem to kiedyś na bikepics ale to dawno i myślałem że to samoróbki. a jest jakiś importer tego czy za garamanicą to trzeba zamawiać Importerem jest właśnie Dynotech a sami ściągają to z Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 jak się kilka osób zdecyduje to po 238pln/kpl nam sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja sie pisze na to! Jak bedziecie zamawiac to dajcie znac! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja sie pisze na to! Jak bedziecie zamawiac to dajcie znac! Myśle że patryk.cbr opisze co i jak gdy dostanie przesyłkę i będziemy wiedzieć czy zamawiać czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja sie pisze na to! Jak bedziecie zamawiac to dajcie znac! Myśle że patryk.cbr opisze co i jak gdy dostanie przesyłkę i będziemy wiedzieć czy zamawiać czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 dzisiaj otrzymałem lepszą propozycję na te crashpady - 230zl/szt ciekawe czy patryk.cbr zadowolony z zakupu bo się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 No wlasnie, albo sa tak zajebiste ze nie moze na chwile oderwac wzroku od nich by usiasc przed komputerem :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi