hormon Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Teraz kolej na mnie , Okrutnie się chwale Witam , spełniły się moje marzenia , dziś o 17 stałem się właścicielem Hondy Cr 125 , 2002 r Motor był profesjonalnie tuningowany w Holandii ( Novarcross ) . Wścieklizna ma : -Kompletny tłumik Pro Circuit-Membrana V Force -Kierownica Renthal Fat Bar -CDI z przełącznikiem zakresu mocy -Tuningowe zawieszenie Race-Tech-Nowe Opony-Nowy Tłok-Zestaw Napędowy ..... Wyglad Dostałem także oryginalne plastiki i włoski tuningowy komin , Cr’ka jest piekielnie mocna , jutro opisze dokładnie jak się sprawuje bo dzis łatałem tylko 1h . Oto Fota http://fly-riders.go.pl/inne/honda.jpg Jutro zrobie fotki bo z kumplem zamierzamy ostro polatac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratulacje!! tera to FMX bedzie jeszcze lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 To musi być POWER ;) :banghead: :P GRATULUJE :twisted: :twisted: Okropnie Ci zazdroszcze.Twoja CR'ka jest piękna i jeszcze to zawieszenie Miodzio :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Dopiero tera zobaczyłem fote i powiem, ku*wa zajebista cr'a :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol115 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 GRATULUJE!!!!!! 8O 8O 8O Sprzet jest strasznie piekny, napewno sobie nim niezle polatasz, sam chcialbym taki miec. Jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Cudoo! Piękność!! Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratulacje. Z tego co wiem już jakisz czas temu interesowałeś siie nią. Dobre zawieszenie pozwoli Ci sie rozwijać w fmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratulacje :!: za*eb**cie wyglada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 8O ;) pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No no, gdul mi stanal 8O 8O . Sprzet naprawde seksowny, na takiej CR bym polatal, chyba przed nikim bym sie nie wstydzil sie tym pokazac. Naprawde ladne to jest. Gratuluje :P :buttrock: I zazdroszcze Ci tego sprzeta, no takiej ladniej CR jeszce nie widzialem. Gratulujejeszcze raz :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Łoj pikna masyna, pikna. Pogratulować, pogratulować. A wielaście zapłacili, jeśli spytac mozna? ;) I tak poważnie, to ktoś ci to ściągnął, co się zawodowo zajmuje takim procederem? Poleć innym człowieka, jak solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ku*wa zajebista cr'a Nic dodać nic ująć. ALe się obśliniłem ;) ZAJEBISTA Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratulacje cudeńko :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 noo gratuluje!!!!Jest poprostu mega sliczna honda !! A wiosny nie widac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Po prostu mnie zatkało 8O takiej piknej cr to nawet w TV nie widziałem ;) GRATULUJE :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi