markos Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M311663 było w mechanice, dam jeshcze tu.... Podprostuje sie rame i beeedzie noooFka! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 do wyklepania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 za 3000 bym sie skusil na niego jak silnik by byl 100%sprawny ale koles troche przesadzil no wlasnie a jak to jest, dajmy na to ze musze wymienic rame i co mam zrobic jak chcoialbym legalnie to zalatwic?zeby nr. sie zgadzaly??niemowie o przebitce:PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A teraz przykład przerówbki ktura mi osobiście przypadła do gustu.. http://www.allegro.pl/item145760395_simson..._gwiazdke_.html oseńcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) A teraz przykład przerówbki ktura mi osobiście przypadła do gustu.. http://www.allegro.pl/item145760395_simson..._gwiazdke_.html oseńcie sami Ten pszyklad ktury podales napisal jurz lukas w pośće numer 846 Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 za 3000 bym sie skusil na niego jak silnik by byl 100%sprawny ale koles troche przesadzil no wlasnie a jak to jest, dajmy na to ze musze wymienic rame i co mam zrobic jak chcoialbym legalnie to zalatwic?zeby nr. sie zgadzaly??niemowie o przebitce:PPW papierach masz chyba tylko nr. ramy, więc silnik przekładasz do legalnej ramy i jeździ... Poszukaj w mechanice, albo w przepisach, napewno już było z 10000 razy omawiane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 ten simson skuter&s51 to totalna porażka mi to przypomina jakąś powyginana kobze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 W papierach masz chyba tylko nr. ramy, więc silnik przekładasz do legalnej ramy i jeździ... Poszukaj w mechanice, albo w przepisach, napewno już było z 10000 razy omawiane....tyle to wiem ale chodzi mi o przelozenie ramy!!bo w tym derbi jest rama do wymiany a silnik akurat jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dt z „futerkiem” :biggrin: http://moto.allegro.pl/item150501180_yamah...motorower_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 jak mozna tak bylo zepsuc simsona :icon_eek: nie no .. pomysł ciekawy i w ogóle... ale czegoś jakby brakowało ;> na pewno nie warta tych 2500 :).. niewiedzieć czemu .. ale jestem przeciwnikiem przerabiania simsonów ;) natomiast nie kumam czemu prawie nigdy po spawaniu wydechu tego NIE MALUJĄ? ; / .. PRZECIEŻ BRZYDKO WYGLĄDA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A co powiecie na to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1983188 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 fajny STRETFAYTER ;) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Przerobił se ktoś i tyle, powiem wam ze az tak zle nie wyglada i troszke pracy ktos musial w to włożyc....ale zeby odrazy STRETFAYTER :):D:D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mi sie osobiscie ta motorynka podoba :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Stritfajter jak sie patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi