karol0545 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Tak pozatym to ja wcale nieuważam że żle robią te osoby i niekrytykuje tego takze nierozumiem troche zachowania kolegi Gudaja. Tak to osbie możesz do nauczycielki w szkole mówić ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Do karol0545W takim wypadku nie potrzebnie zadałeś swoje pytanie, wyśmiewając się w ten sposób z ludzi, którzy robią takie pojazdy. Napisałeś dwa posty i przykro mi, ale gdybyś wiedział, co piszesz zauważyłbyś, że jeden zaprzecza drugiemu :icon_arrow: . Przyznałem, że mnie trochę poniosło. Jednak ja w odróżnieniu od ciebie potofię zauważyć swój błąd i za niego przeprosić :icon_razz: . Ty jednak wolisz iść w zaparte, gubiąc się przy tym we własnych odczuciach. Sory, ale twoje wypowiedzi są cholernie nie logiczne :icon_arrow: . Proponuję również kupić sobie słownik, albo korzystać z http://sjp.pwn.pl. Pozdrawiam Michał :icon_arrow: Do moda sory za spam, ale musiałem. :icon_mrgreen: Edytowane 21 Listopada 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Wiem ze zaprzeczyłem sobie w postach fakt mój błąd ale nikogo nieobraziłem i niewmówisz mi tego......... A ciebie napewno nieprzeprosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie każe Ci mnie, ani nikgo innego przepraszać, lecz przyznać się przed ogółem forum, że sam nie wiesz co piszesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 NIeprzyznam sie zę niewiem co pisz bo wcale tak niejest raz poprostu coś zle napisałem i przyznałem sie do tego i uważam zę ze swojej strony zrobiłem to co trzeba przyznałems ie do tego. Moze skończmy sie juz kłucic bo to od niczego nieprowadzi....Ja będe sie bardziej skupiał pisząc na 4um a ty moze uzywaj troche delikatniejszych sformułowań i będzie dobrze . Ja uważam sprawe za skończoną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item145760395_simson..._gwiazdke_.html :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 koncepcja niezła,ale wszystko psuje ten wydech i brak wypełnienia pod siedzeniem..dziwi mnie tez skąd ten simek ma aż 6km :crossy: i ta cena.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a teraz hit bierzacej zimy:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1925624 do admina: moze by tak przykleic ten temat kolo "motorowerowe fotki" i "motorowerowe filmy"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregooor Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Hehe zaszalales Jimmy :D nie szpanuj tym ogloszeniem tak :) joke:D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 No z tą ceną za tego Simsona GTI FSI TDI CDI rejsink to go ciut pogieło. Sam w sobie fajny jak na przerabianie simsona, ale nie za 3000zł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Ogolnie simal fajny, ale: po co ktos w niego wrzuca takie amory?? przeciez te sprężynki od długopisów z mustanga to sie nadaja do tramploliny, a nie do motora! Zero tłumienia! jeżeli już to podbijanie! a za 1550 jak jest wszystko w rzeczywistosci powymieniane i ma do niego oryginalne amorki tak jak pisze, to może to być dość ciekawa oferta, bo wyglada nawet ładny! :icon_evil: Edytowane 28 Listopada 2006 przez markos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sory że pisze w tym temacie ale mam sprawe do Gudaja jak byś mógł to napisz do mnie na gg 5128515, bo niemoge znaleźć do ciebie żadnego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item148526257_romet...wa_simson_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Może jakby go ogarneli troche . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Może jakby go ogarneli troche . . . Pomysł niezły ale.....bandyckie wykończenie:/ mógł to jakoś solidniej wpasowac ten silniczek, i ten wydech wygląda jakby był spawany z 10 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi