Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Timing Retard Eliminator information. Suzuki uses different maps depending what gear the bike is in. The TRE fools the ECU by giving it a permanent 5th or 6th gear input.Więcej można poczytać, m. in. tutaj: http://wotid.com/tls/content/category/1/27/57/. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITOS Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam posiadaczy TLRów.Mam pytanko czy ktoś u siebie w motocyklu ma zamontowany bagażnik, jak to się sprawuje, jak montuje i gdzie można coś takiego kupić?Drugie pytanko dotyczy podwyższenia kierownicy, czy jest to możliwe - kilka centymetrów, ażeby pozycja za kierownicą była nieco wygodniejsza.Chciałbym pojeździć trochę w dłuższe trasy, a nie chce rozstawać się z zasłużonym już TLem.Dziękuje z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 sa podwyzszane kierownice, kurde w pracy mam linki wiec ci w pon wrzuce, ceny od okolo 300zl do full wypas 1500zl praciem http://allegro.pl/kierownica-zx7r-rr-zx9r-tl-1000-s-gsxr-1100-fzr-i1823798739.html jesli chodzi o znalezienie podnozkow zeby byly nizej akcesoryjnych to zycze powodzeni :) mi sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bo gazu nie trzymałeś :icon_mrgreen: Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITOS Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 sa podwyzszane kierownice, kurde w pracy mam linki wiec ci w pon wrzuce, ceny od okolo 300zl do full wypas 1500zl praciem http://allegro.pl/kierownica-zx7r-rr-zx9r-tl-1000-s-gsxr-1100-fzr-i1823798739.html Wielkie dzięki za link, tylko nic nie napisali o ile są większe od oryginału. Ciekawy jestem czy nie będzie zahaczać o stelaż. Z podnóżkami jest ok, najgorzej kiera, po dłuższej jeździe nadgarstki odpadają, mam do tego problem z kręgosłupem, więc mam drogę krzyżową podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Właśnie coś wykopałem: klik Ktoś odwalił kawał dobrej roboty.Swoją drogą ciekawe jak tym się jeździ... Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL1449 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 witam wszystkich. jeżdżę tlr trzeci sezon, przez ten czas mocno się po lubiliśmy (choć bywało ciężko)....i nie widzę dla Niego godnego zastępstwa. niestety czas leci a części się eksploatują :((( i tu pojawiają się pytania.... na szczęście istnieją miejsca takie jak te :). więc mam pytanie...czy montaż akcesoryjnego amortyzatora centralnego wymaga jakichś większych przeróbek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Przeważnie w zestawie dostajesz cały komplet wraz z mocowaniami, nic chyba nie trzeba przerabiać tylko plug and play ale mogę się mylić. Jakby Cię to interesowało to mam na zbyciu używany tylni amorek do TLR (oryginał) w bdb stanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 firmy hagon na wypasie kosztuje kolo 2000zl taniej lepszego nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL1449 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak mam inwestować to raczej w akcesoryjny, co by nie zastanawiać się kiedy oryginał zacznie znowu piszczeć i zgrzytać :) a jak u Was wygląda wysokość lag względem górnej półki? czy wystają po nad nią czy są an równo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Panowie, w moim TLR pojawił się wyciek oleju z pod dekla sprzęgłamowa o tym mniejszym deklu z chromowanymi śrubami.Czy ktoś to odkręcał ? czy tam podchodzi jakaś uszczelka czy o-ring, a może wystarczy sam silikon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Usterka usunięta,powodem wycieku były poluzowane trzy śruby w deklunie dokręcałem ich na gorącym silniku bo nie chciałemzerwać gwintów, a później się okazało, że śruby mogłem dokręcić palcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Usterka usunięta,powodem wycieku były poluzowane trzy śruby w deklunie dokręcałem ich na gorącym silniku bo nie chciałemzerwać gwintów, a później się okazało, że śruby mogłem dokręcić palcami. Hehe, sam miałem jakiś czas temu taki "wyciek" :) .W ogóle trzeba uważać na śrubki bo wibrująca V-ka lubi poodkręcać co nieco. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Hehe, sam miałem jakiś czas temu taki "wyciek" :) .W ogóle trzeba uważać na śrubki bo wibrująca V-ka lubi poodkręcać co nieco. Dokładnie, wcześniej jeździł LC4 tam dopiero są wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL1449 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 po rozebraniu, przeczyszczeniu i przesmarowaniu tylne zawieszenie ucichło...... biorę się za przód i zastanawiam się czy nie opuścić przodu trochę na półkach, obecnie jest na równo. próbował ktoś kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi