Alicja-Toudi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Spoko Jestem jak najbardziej zabede musuial spotkac sie z paroma os zebrac zdjecia i mozna bedzie palic ale ja nie bede wybieral zadnych zdjec wrzuce wszystko tak jak leci hej zaraz zaraz ja sie mialam tym zajac... to moj pomysl byl :biggrin: ) no ale nic to wazne zeby bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Panie Andrzeju Gwiazdo :biggrin:. Polecam programik InfranView, którym zmienisz wagę zdjęć :buttrock:. ...a ja pszepana do tego celu polecam darmowy programik Picasa ze stajni google http://picasa.google.com/...tutaj za pomoca tylko kilku klikniec odchudzisz te 140 czy 160 zdjec (funkcja Export) pozdro, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ...a ja pszepana do tego celu polecam darmowy programik Picasa ze stajni google http://picasa.google.com/...tutaj za pomoca tylko kilku klikniec odchudzisz te 140 czy 160 zdjec (funkcja Export) pozdro, w Dzieki za info narazie zajme sie zbieraniem wszystkich zdj a potem najwyzej bede je kompresowal tak aby zmiescic wszystko na 1 plytke CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 widzac po postach wyprawa sie udala i ciesze sie, z kims nawet rozmawialem w motelu tylko nie wiem z kim -dwie dziewczyny przyszly po cytryne :buttrock: przyznac sie kto to bylhaha! No tak, to już wszystko jasne! Już wiadomo kto dopuścił się rozboju w biały dzień (a raczej noc) i wziął od nas cały 1 polski złoty za jedną małą cytrynkę! :biggrin: Tak, to byłam ja i koleżanka Jadzia! A jeśli tak Ci się podobała nasza inicjatywa, to uderz z nami w toruńskie pierniki. To kolejny cel podobnej, acz krótszej wyprawy. PozdrawiamMaryś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Suplement do mego zbiorku zdjęć w postaci jednej fotki :biggrin:http://img316.imageshack.us/my.php?image=embe7au.jpgIdę spać, za dużo tych wrażeń jak na jeden dzień... Dobranoc wszystkim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jakby to ująć... "with the birds I share this lonely view". ..a ściślej z birds i z kalesonami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja myślałem, że rano to tu bedą ze trzy nowet strony, zdjęcia... a tu nic. Zastój. Dawajcie swoje foty :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja myślałem, że rano to tu bedą ze trzy nowet strony, zdjęcia... a tu nic. Zastój. Dawajcie swoje foty :buttrock:! Ja niemam gdzie tego umiescicwiec jak chcesz to moge podjechac do ciebie i to wrzucisz gdzies :biggrin: lece do pracy Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Andrzej Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Więc i ja się zgłaszam, dojechałem samojeden w całości. Jechałem przez Nałęczów, droga znośna i widokowa. Zdążyłem zdecydowanie przed opadami, ale wiało momentami ostro. Dzięki za wypad i do następnego. Pozdrowienia Shadok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Kompresja fotek do okolic 220KB i zapraszam na www.yousendit.com . Nie zmieniaj rozdzielczości, tylko DPI, i tak nikt tego nie będzie wywoływał w fotolabie :biggrin:. Działaj dzielnie, czekamy na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witka Dzieki za weekend konkretny, zrobilem 840km, powrót trochę wietrzny ale daliśmy radę. W końcu jesteśmy Czikity :buttrock: a nie zwykłe banany :biggrin: Zmokliśmy tylko dlatego ze pojechaliśmy jeszcze nad Zegrze na obiad.Jak to Bandzior skwitował "Nie było to może mądre ale na pewno było zabawne" Pozdrawiam i oby wiecej takich wyjazdów Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Maryś podczas jazdystale uśmiechniętabo ją wicher w kaskusmyra po uszętach I tak jedzie jedziechoć paliwa małodzięki ResorRowiwyjdzie z tego cało Jednooki Studentna Uralu prujeprędkość ponadświetlnązaraz odnotuje Maryś na iksjocieInstruktora woziKulikowi wiatergołe łydki mrozi Zbyszko o Jagiencewiersze recytujei piersi z rokpolemwszystkim ugotuje A Komandir Kulikczule do pań gadaw myślach sobie wszystkiew łóżku już układa Na koniec balladyby do rymu byłona forum wpisujędzięki, było miło Jadzia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 :buttrock: :buttrock: :biggrin: No Jadziu! Nie poznaję koleżanki! Twoje zwrotki są po prostu powalające! :biggrin: Brawo! Teraz trzeba nam tylko wszystko złożyć do kupy, uporządkować chronologicznie i komisyjnie odśpiewać, zagryzając piersi z rokpolem.Miłego dnia. Ja lecę na niemiecki.Baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Łukasz, Paulina i ja też dojechaliśmy. Bez problemów jeśli nie liczyć palanta w niebieskiej sienie, który nie mogąc przeboleć, że "starcił" miejsce w korku podjeżdżał mi pod tylne koło :biggrin: . Nie załapaliśmy się na powrotną grupę emerytalną, bo nie zdążyliśmy się spakować i mieliśmy jeszcze odstawić Paulinę na dworzec (nie chciała wracać motocyklem). W końcu dała radę do Warszawy, sygnalizując dopiero koło Otwocka, że tyłek jej odpada :buttrock:. Deszcz złapał nas już w Warszawie, kiedy odstawialiśmy motocykle do garażu :buttrock:. ps. Gdzie się zatrzymała powrotna grupa geriatryczna? Wydaje mi się, że powinniśmy Was dogonić (jechaliśmy zwykle ~120 w porywach do 140, wyjechaliśmy niedługo po Was). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ... nie chciała wracać motocyklem... Upomnienie z wpisem do akt dla tej Pani... :buttrock: ...ps. Gdzie się zatrzymała powrotna grupa geriatryczna? Wydaje mi się, że powinniśmy Was dogonić (jechaliśmy zwykle ~120 w porywach do 140, wyjechaliśmy niedługo po Was). Zmarudziliśmy trochę czasu w Lublinie wcinając mieloną wołowinę w bułce :biggrin: Niektórym chciało się jeszcze zwiedzać lubelską starówkę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi