Gudaj Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Nareszcie kupiłem nowy motorek, mianowicie Suzuki RG 80, powiedzcie co o nim sądzicie. fotyhttp://www.bikepics.com/members/gudaj/ 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ładna suzana, no i cóż więcej szerokości pełnego baku i wiosny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Piękny motorek! Wygląda pięknie :buttrock:. Musisz coś przy nim robić czy jest "gotowy do jazdy" :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Spook fura czekamy na foty z palenia lacza do wystrzału!!!!! :buttrock: :D ;) :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 jak zazwyczaj RG mi sie zbytnio nie podobalo, to jets naprawde fajne. nic wiecej powiedziec nie mozna, z tego co widze w tym dziale schodzi sie do coraz nizszego poziomu :buttrock::P:P (moj poprzednik w poscie chyba wie o co mi chodzi :D ;) :P) pochwal sie tez co przy silniku bylo robione i co z nim nietak, takze cena:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ładne moto. Miłego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Za moto dałem 2700zl. Wszystko sprawne nic nie jest do poprawek. Co do remontu nie wiem czy byl robion. Kupiłem go od chlopaka, który jeździł nim rok, a teraz ma prawko. Napewno jakis był robiony. Chodzi ładnie wiec co tu gadac oby jak naj dłużej 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 gratuluje zakupy :buttrock: byle do wiosny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 BArdzo ładne moto i ogułem przyjemne Rg gratulacjee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 gratki :buttrock: milej jazdy...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Bardzo ładna suzi :buttrock: Rejstracja na motorower oczywiscie?? :D A no i wypadalo by zmienic avatar ;) Spook fura czekamy na foty z palenia lacza do wystrzału!!!! -----------------------------ZGON----------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebyk1990 Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Fajny motor. Chciałbym mieć takiego. Wydaje mi się ,że kupiłeś go tanio. Ja bym go wycenił na 3500zł. Przyjemnej jazdy wiosną 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Fajny motor. Chciałbym mieć takiego. Wydaje mi się ,że kupiłeś go tanio. Ja bym go wycenił na 3500zł. Przyjemnej jazdy wiosną 8)Tzn on byl tyle wyceniony, ale po targowaniu dosc sporo zeszło. Rejstracja na motorower oczywiscie?? Oczywiscie, że motorower. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 gratuluje :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Duzo km w sezonie 2006, przy bezawaryjnej i bezwypadkowej jezdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi