drops Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam.Mam w Simsonie błotnik tylni zamontowany "przy kole". Otóż nie chcę, abym przy każdej jeździe po deszczu lub błocie miał mokrą całą kurtkę i w ogóle żebym codziennie nie musiał simka czyścić. Zastanawiam się, jaki wsadzić do niego błotnik? Wiem że od ETZ nie podejdzie, bo mam za słabo podniesiony tył, a nowego błotnika ucinać nie będę. Jaki polecacie błotnik? Chodzi o to, żeby był w miarę tani i podobny do tego plastikowego, jaki jest w MZ. Pozdrawiam!Tak to wygląda u mnie:http://img158.imageshack.us/img158/9969/pi...pict02719bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 A nowsze simsony niemiały plastikowych błotników takich jak w etz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Masz poświęce sie dla ciebie... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=88009374 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86734748 Pośpiesz sie to może złapiesz ten pierwszy za 15 zł, bo pewnie jeszcze ktoś z forum na niego bedzie polował :P. Plastikowe błotniki były w skuterach. W enduro jeszcze nie widziałem, ale jestem za orginalnym bo to jedna z niewielu rzeczy w simsonie ktora ladnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Blaszanych nie chcę, bo dopiero co skróciłem blaszany :banghead:.S53 miały plastikowe, tylko w Polsce raczej ich nie dostanę, a w Niemczech też trudno.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Pozostaje ci ebay , niestety ja po niemiecku niponimajet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 http://www.bikepics.com/pictures/491931/ Jesli s53 to mialem taki i byl super nic niechlapało:) A widziałem unas w jednym sklepie z czesciami do simsonkow itd takie blotniczki ale bylo to juz dawno ale sprawdze moze jeszce maja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 od s53 by byl wypas, ale skad taki dorwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Już wiem skąd dorwać. Kupię w wilmacie (www.wilmat.torun.com.pl). [ Dopisane: 27-02-2006, 21:31 ]I oprócz tego myślałem jeszcze żeby dać kwadratową lampę na tył i uchwyt pasażera od Etz, ale to nie na 100%. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 kup sobie błotnik od mz 150 powinien podejść i spoko wyglada 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jutro spróbuję zrobić samoróbkę, a jak nie, to kupuję ten od mz i go trochę skrócę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jutro spróbuję zrobić samoróbkę, a jak nie, to kupuję ten od mz i go trochę skrócę :buttrock:Przecież w wilmacie mają takie jak potrzebujesz. Po co roboty dokładać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Z3US ale w wilmacie ten błotnik o który mi chodzi, czyli część tylnia kosztuje 66zł, a u mnie z kasą ostatnio ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja przerabiałem błotnik w swoim simku. Przedni dałem od hondy Cr (org. acerbisa :buttrock: ) , ale go troche skróciłem. Tylny to tez przedni od hondy Cr i go nawet nie skracalem. Probowalem od s53 ale sie nie dalo.Tak to wyglada ocencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Śmiech na sali . IMO beznadziejnie! Chociaz w sumie simson bardzo upodobnij sie do krosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 O Boże... 8O Chciałeś sobie z simka zrobić CR...? Sprzet bardzo zadbany ale po co ta stylistyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi