zoltecek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 chciałbym sie dowiedziec jak sie robi najprostrzy trik w skakaniu nie wiem jak sie nazywa ale polega na jakby na połozeniu motocykla w powietrzu wraz z jezdzcem a nastepnie ladowanie czesto tak robia na mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 mowisz chyba o whipe (nie wiem jak to sie pisze) a najprostszy to (i tu cytat x motoxu) "no bike landing" :P :lol: :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 nie no mi sie wydaje ze jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 nie no mi sie wydaje ze jest prosty Masz rację tylko Ci się wydaje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Najprostrzy to nofooter.A whipa (czy jak to sie tam zwie) to nawet Kłopot czy Ogłaza chyba nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Hehehe najprostszy a nawet Ogłaza by nie zrobił no nie moge :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Robi, robi ... sam widzialem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A whipa (czy jak to sie tam zwie) to nawet Kłopot czy Ogłaza chyba nie robią. Jak Bartek.O nie kreci Whipow to ja juz nie wiem kto jest na tej focie i jakim cudem , znalazla sie ona na jego www. :P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 zaraz powiedziecie ze pastrana tego nie zrobi :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 chyba nie robią. :mrgreen: sorry,sorry widzialem oglaze rok temu i nie widziałem tego tricku w jego "programie" takze jestem lekko zacofany jesli chodzi o fmx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Wg whip to najfajnieszy trik. Dobrze wykonany dla mnie jest lepszy niz backflip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 w motocrossie czesto robia na torze whip'y, nie wiem do konca dlaczego ale chyba po to zeby szybciej motocykl dotknal ziemi (opor powietrza, stawiaja bokiem, zwiekszaja opor przez co blizej laduje) i gazowac dalej zeby gonic nastepnych, bo jak wiadomo szybciej sie jedzie niz leci (fakt, zalezy jak patrzec, chodzi o odleglosc a nie tor paraboliczny po ktorym porusza sie motocykl w powietrzu)czy moze sie myle? jak tak to poprawcie, bo nie wydaje mi sie zeby to robili na pokaz bo punktow sie za to nie dostaje chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 moim zdaniem to on jak jest bokiem to mniejszy opor powietrza stawia i szybciej hope przelatuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Chyba właśnie większy opór powietrza stawia 8O pozdro :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 moim zdaniem to on jak jest bokiem to mniejszy opor powietrza stawia i szybciej hope przelatuje...Bokiem, czyli prostopadle do kierunku lotu i wtedy opór jest oczywiście znacznie większy. Whipy to i ja robie, ale nieduże :PLot musi być jak najkrótszy, ale oczywiście żeby dolecieć do lądowania ;)Zauważcie w biegu zjazdowym jak narciarz wyskakuje to stara się jak najbardziej stłumić skok i jak najszybciej dotknąć podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi