Kaze Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Adam Jones wykonał jako pierwszy zawodnik trick backflip cordova. Według mnie to przebija double backflipa i to kilka razy :twisted: :twisted: . Jeżeli ktoś nie wie jak to wygąda to tu jest fotka http://fr.sports.yahoo.com/15022006/32/pho...ver-land-a.html czekam jeszcze tylko na film z jego udziałem. Niezła zajawka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Faktycznie koleś wymiata! Musze jeszcze tylko poszukać filmiku w necie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie ma chyba filmiku. Ta fotka to jedyne źródło jakie znalazłem. Ale za jakiś czas powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Fajne, fajne.Podobno Pastrana pracuje nad podwójnym back-flipem.Gdzieś czytałem w necie wywiad z nim, mówi że na gąbkach mu całkiem nieźle idzie ikwestia czasu kiedy go nam za reprezentuje 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Podobno Pastrana pracuje nad podwójnym back-flipem. Już dawno zaprezentował podwójnego back-flipa :P A co do tego cordova backflip to jestem w szoku! trick wyglada imponująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Już dawno zaprezentował podwójnego back-flipa to jestem do tyłu :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Taki backflip tylko, że bez motocykla nazywa sie rodeo i jest baardzo niebezpieczny, a na moto to już naprawdę extreme. Niezły kolo :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Widać po ostatnich trickach że przeciwnicy Pastrany nie próżnują. Nate Adam's strzala three-sixty na zawołanie a teraz Adam Jonest pokazuje takie combo. No nieźle sie zapowiada ten rok. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 :twisted: O KURDE to wygląda masakratorycznie :twisted: Widać rozwój FMX'u coraz to nowsze i ciekawsze triki, aż strach pomyśleć co będzie się działo za jakiś czas ;) No i oczywiście miejmy nadzieje że w krótce będziemy mogli oglądać jakieś Combo w wykonaniu Bartka Ogłazy :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 O kurde 8O wygląda naprawdę super :P podziw :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak sobie dzisiaj pomyślałem widząc tą fotke co czuje taki Pastara albo Jones robiąc takie tricki...czy oni znają coś takiego jak strach albo chociaż lęk? Wątpie. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 OOOoo mamo :P ;) ;) :crossy: respect dla tego kolesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 8O 8O 8O O ja poprostu wypas 8O 8O 8O :P ;) ;) SZACuNEK DLA TEGO PANA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ostra faza, czego to oni nie zrobia :P Gdzies w necie wyczytalem fajne slowa Pastrany:"Wywrocilem sie chyba ze 12 razy podczas prob z podwojnym obrotem. Nie bylo to zbyt przyjemne i twierdze, ze to glupia sztuczka. Ale dosc mialem wysluchiwania dzieciakow pytajacych mnie kiedy wreszcie tego dokonam. Nigdy nie wiesz gdzie sie znajdujesz w trakcie obrotu i kiedy w koncu udalo mi sie wyladowac, dziekowalem Bogu, ze juz nigdy nie bede musial tego robic, ale wiedzialem ze bede. Nikt nigdy nie powinien tego robic, ale wielu bedzie probowalo i wiekszosc z nich okaleczy sie probujac." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak sobie dzisiaj pomyślałem widząc tą fotke co czuje taki Pastara albo Jones robiąc takie tricki...czy oni znają coś takiego jak strach albo chociaż lęk? Wątpie. :twisted: jakby czuli strach czy lęk to by nie skakali, bo by rezygnowali na najeździe na hope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi