SEBOOL Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dziśejszego dnia nabyłem Husqe WRE 125. Musze jąjeszcze troche "odpicować" żeby wygladała jak chce. A silnik elegancko chodzi nie wydawajac z siebie podejżanych dźwięków tak samo jak zawieszenie i cała reszta.Foty: http://www.bikepics.com/members/sebool/03wre125/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratulacje. Teraz zobaczysz jak można wymiatać w terenie :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ładna fura, gratuluje, ale jakoś mi nie podchodzi nowy Desing Husqvarny z ostatnich paru lat, po moto widze, że u was jeszcze śnieg :buttrock::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 całkiem ładny sprzecikgratuluhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Bardzo fajny sprzęcik, gratulki.Gumowych drzew:] Aż się ciśnie na usta pytanie: ile dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Super moto :buttrock: Gratuluje ! Oby jak najdluzej dobrze jezdzilo i bez kolizyjnie :banghead:) Pzdr Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rancher Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Musze przyznac ze ładnie sie prezentuje :buttrock: Oby Ci długo i bez awaryjnie słuzyła. Gratuluje udanego zakupu.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 trochę bidnie wygląda bez okleiny, ale gratuluje sprzęta, tym już można konkretnie polatać transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratulacje :buttrock: Sprzet jest ekstra :!: Niedlugo tez cos bede mial z tej polki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No dałem za nią 7000 zł ale jestem pewien, że sie opłaciło.Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej. I musze kupic jeszcze naklejki to bedzie lepiej wyglądać.Dzięki za gratki :buttrock:Aha nie sądziłem ze jest taka wysoka ja mam 184 cm i musze troche stać na palcach 8O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Spoko sprzecik :buttrock:. Gumowych drzew :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Moje gratulacje super sprzęcik oby służył jak najdłużej, To mówisz że nie wkurza cie śnieg ?? :buttrock::) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Noooo pewnie. Ale co wymienie to na pewno opony niby enduro ale bardziej na szose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Gratulacje sprzeta.Bez awaryjnej jazdy. Dziwne ze masz 184 cm i na palcach dosiegasz :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Dziwne ze masz 184 cm i na palcach dosiegasz To jest nie możliwe że ma 184 i na palcach dosięga ziemi :!: :!: :!: Wolałbym husce wr niż wre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi