speed72 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Motocykl napewno kopa ma ale jesli chodzi o wyglad jest beznadziejny , totalnie nie moj gust. Preferuje kolor czarny, a obrecze kol to juz musowo czarne, dobrze jak rama jest czarna. Nie podoba mi sie chrom na sport bike'ach. Chrom i polysk zostawiam dla Harley'owcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witam,według mnie ZX12 byłby ciekawszym wyborem, każdy wie że Kawa to Kawa. Wiele się pisze własnie o pękających ramach i usterkowości, ale dotychczas spotkałem się z ZZR600, Hayabusą, i Hondą w eksploatacji własnej bądź bliskich znajomych. i wiadomo że Honda jest nie do pobicia, Kawasaki jest OK, brat dwa sezony przejeździł tym modelem, był w Chorwacji i po Polsce śmigał i bezproblemów, a egzemplarz wcale nie był taka nówką, ale Suzuki nikomu chyba bym nie polecił, koledze w Busie polecia wysprzęglik, pękl stelarz tylni, jakoś słabo to wygląda.Sam mam chętke na ZX12 chociaż nie do końca trafia w mój gust. W zeszłorocznym Fast Bike'u jest test dosyc ciekawy test tego motocykla w porownaniu do inncyh konstrukcji, jakby cos mogę zrobic scanowanie artykułu i wysłac. pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Dla mnie ZX12, to jest jedyny wybor, Hayabusa wyglada troche zbyt "oplywowo" a ZX12 jest po prostu piekny. Szkoda tylko ze w Polsce ma taka slaba opnie. I nie jest zbyt chetnie kupowany, co wiaze sie pozniej z duzym problemem w odsprzedarzy. Tak szczerze to wlasnie kupilem ZX12 :) Dla mnie bomba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 hej Kris_big, gratuluje zakupu, widzę że dopiołeś swego, i bardzo dobrze :!: podrzuc jakies fotki na mailika, chętnie zobaczęco zakupiłes :mrgreen: kiedyś może i ja zakupię tego sprzęcika to razem polatamy :) pozdro 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek_amg Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Powiem od siebie ze juz do znudzenia walkujecie temat pekajacych ram, jezdzilem na Kawie ZX7 teraz mam ZX9 i moze mi nastepnych 20 ludzi napisac ze pekaja ramy, uwierze i napisze jak tylko mi popeka ( w ZX7 nic mi nie peklo) czekam moze strzeli w 9 a w przyszlosci jak Bozia da bedzie u mnie w garazu stac ZX12 albo 14. Olewam te gadanie o ramach cieplym moczem....sorki. :) ale ramy to akurat w 6stkach pękały przed 2000r:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) ale ramy to akurat w 6stkach pękały przed 2000r:)Nie znasz się - na tym forum rama pęka w każdym Kawasaki ;-) A Krisowi gratuluję słusznego wyboru - może pochwalisz się jakimiś fotkami i innymi szczegółami odnośnie swojej nowej dwunastki? Edytowane 26 Marca 2006 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 oczywiscie, pochwale sie, tylko jak zrobie kilka ladnych fotek... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Hej Kris, jeśli pisałes do na PW to daj to jeszcze raz, bo przy przeprowadzce Forum mi ją zjadło :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 No i udalo sie zrobic na ZX12 pierwsze 500km za jednym podejsciem... Ale to zapier......... Polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 o ile pamietam to ta pekajaca rama byla w modelu zx6 pekala w miejscach mocowania stelarz pod siodla Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Dziś na bajzlu widziałem czarne ZX 12 ze złotymi wstawkami, poprostu bajka :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no wreszcie sie moge pochwalic, przynajmniej ten sezon bedzie na ZX12R :buttrock: http://img101.imageshack.us/img101/4761/img14zb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Kris Big to pochwal sie jeszcze co mozna z ta maszynka wyczyniac ;-) No i powiedz jakie sa roznice w porownianiu do sprzetow, na ktorych juz jezdziles (chodzi jak najbardziej o Twoja subiektywna ocene: jak sie prowadzi, jak w zakretach, hamowanie, przyspieszanie i w ogole...). Kurde jak sie zawezme to kredyt biore i tez kupuje (ale czarno / zloty jak da rade). Pozdro. Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Cash Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Heloł! Nie znasz się - na tym forum rama pęka w każdym Kawasaki ;-) Ciekawe kiedy Tobie pęknie (o mnie nie wspomnę, ja mam stalową) ;) Tak naprawdę to znam jednego "zielonego" co mu rama pękła, ale primo - postarał się o to mocno, secundo - jemu jakoś tak wszystko "samopęka" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Śliczna ta dwunastka - to aerograf? MIG pewnie też musi w niej cudnie gadać :) I jak najbardziej przyłączam się do prośby o jakieś konkretniejze wrażenia z jazdy. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi