Gość Jacol Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Kupiłem to moto i chciałbym poznać opinie innych użytkowników.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedy mnie przewieziesz??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Noise Ty juz niesiadaj moze po pijaku za monitorem?? :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Noise Ty juz niesiadaj moze po pijaku za monitorem?? :twisted: :twisted: :twisted: Noise - ty pijaku jeden... :twisted: :D Kolega pyta o wrażenia, a Tobie w głowie jakieś głupoty, jakieś jazdy na doczepkę :?: :twisted: Odpowiedziałbyś konkretnie, a nie jaja sobie po pijaku robił :D :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Panowie! jestem trzewiutki!! :twisted: A motocykl jest naprawde zajebisty!! Takie sa moje wrazenia!! Kiedys na zlot koles jechal takim obok mnie.........mowie Wam miodzio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Panowie! jestem trzewiutki!! :twisted: Hehehehe, wypił se i próbuje nam tu jaskółkę robić, że niby jest trzeźwiutki... Typowa oznaka pijaństwa. Typowa, bez dwóch zdań. To mówił profesor od napojów alkoholowych i jego skutków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Ale powaga wypilem tylko przed chwila KANGUSIA marchwiowo-jablkowo-pomaranczowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Witam. :D :D :( :D :D :D :D :D :D :D :D Noise ja CIĘ mogę przewieść ale najwyżej 50 ccm....... :lol: a co do napoju jabłkowego nie ma to jak......"jabol" z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Kupiłem to moto i chciałbym poznać opinie innych użytkowników.PozdroA wracając do tematu :D , to motocykl jest baaaardzo ładny. Technika sprawdzona i bezawaryjna jak to u Hondy. Ponoć tylko tył jest ciut sztywny, ale już taka uroda choperków. Wsiadać i ganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rfk Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Kupiłem to moto i chciałbym poznać opinie innych użytkowników.Pozdro Witam, ja tez kupilem ten model pare miesiecy temu... nie udalo mi sie niej (Wdowie :banghead: ) zbyt duzo pojedzic, ale troche km juz zaliczylem. Ogolnie jest to typ motocykla, o jakim zawsze marzylem... moze troche brakuje mi blotnikow rodem z Shadowa, ale juz sie z tym pogodzilem :banghead: Jazda to sama i czysta przyjemnosc. No i jak to Honda - podobno bezawaryjna.Dla mnie bomba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 CzescJa tez jestem zadowolony, choc tak jak Rfk duzo sobie po kupnie nie polatalem. Ale wiosna juz tuz tuz ;)))A jak beda konkretne pytania to moze beda konkretne odpowiedzi, co tak to moglbym sporo napisac :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rfk Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 A jak beda konkretne pytania to moze beda konkretne odpowiedzi Witam, to ja juz jedno mam ;) - te lusterka - miales takie fabrycznie czy to juz Twoja sprawka? Wygladaja swietnie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 10 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2004 te lusterka - miales takie fabrycznie czy to juz Twoja sprawka? Wygladaja swietnie CzescNie, to sa na pewno lusterka nieoryginalne zalozone przez poprzedniego wlasciciela. Niestety nie pamietam jakiej firmy (pamietam ze jakis trzyliterowy skrot jest tloczony na "obudowie"). jak bedzie potrzeba to moge skoczyc do garazu i sprawdzic przy okazji ;) Wiem ze poprzedni wlasciciel czesciej bywal u naszych zachodnich sasiadow niz u nas, wiec pewnie tam je kupil.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 Witam.Całkiem ładny sprzęt - ma swój styl. Na pewno będzie dobrze służył.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Dolacze sie do dyskusji o Black Widow lub Shadow Spirit. Motocykle te roznia sie tylko wydechem no i oczywiscie nazwa. Mam ta druga wersje od ponad 14 miesiecy i wcale bym tego motocykla tak nie zachwalal - wyglad jest ok z tym ze moj jest przebudowany tzn duzo rzeczy ma pozmieniane. Ale osiagi tego motocykla sa marne! Nie chodzi mi o predkosc maksymalna tylko o jakies godziwe przyspieszenia. Mialem wczesiniej desperado - podobna pojemnosc ale Honda przy nim wypada blado pod tym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi