Gawron Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 gratulacje :biggrin: jakies zdjecia doadaj ;) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Gratuluje nowego nabytku i fajnie że sie znalazł kolejny właściciel KTM-a. Daj jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszmi Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Gratuluje nowego nabytku i fajnie że sie znalazł kolejny właściciel KTM-a. Daj jakieś fotkiWłaśnie nie wiem jak dodać fotki.może mi ktoś podpowie.I mam drugie pytanie,potrzebuje serwisowki do 520,i wiadomości o wielkosci i mocy akumulatora ponieważ mam problem z odpaleniem rozrusznikiem gdy jest zimny.Odpala tylko z kopki.Z góry dzięki za pomoc. GRATKI potworka!pozdr.Może znasz ze SWAJA Djabła KTM450exc,SUZIEGO KTM 450EXC,DZIKA KTM125 exc.Razem jeżdzimy,zapraszamy do Paczkowa na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Tak sie sklada zenie znam a to pewnie dlatego ze ma motor 50 km od swaja.Proponuje sie przyjechac na 11 pod kuznie to napewno ktos sie znjdzie chcetnych do jazdy!pozdr. EDIT:Mozesz powiedziec dokladniej skad oni sa? Edytowane 19 Września 2006 przez SEBOOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszmi Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Tak sie sklada zenie znam a to pewnie dlatego ze ma motor 50 km od swaja.Proponuje sie przyjechac na 11 pod kuznie to napewno ktos sie znjdzie chcetnych do jazdy!pozdr.EDIT:Mozesz powiedziec dokladniej skad oni sa?nie zdazyłem włozyc zdjec bestti a juz mam bark w gipsie na cztery tygodnie.bestia cieszylem sie 6 dni.sezon dla mnie chyba sie skonczył.pozdrawiam i uwazajcie na siebie.sory za byki ale mam sprawna jedna reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Co obojczyk poszedł ??.Nie martw się :buttrock: ja też 4tyg w gipsie też oboczyk(prawy =/) .PZdr 3m się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszmi Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Co obojczyk poszedł ??.Nie martw się :buttrock: ja też 4tyg w gipsie też oboczyk(prawy =/) .PZdr 3m się .u mnie stary zwichniecie barku.dokladnie 2 tygodnie w gipsie i 2 tygodnie w temblaku.orjentujesz sie i jak myslisz jest szansa jeszcze pojezdzic w tym roku czy sobie odpuscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motard Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Jak wyglebiles ??Ja ostatnio tez prawie zlamalem bark przy podjezdzie w nieznanym terenie pod koniec gory trafilem w glebokadziure i przelecialem przez kiere Uratowal mnie buzer lecz bark obolaly 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 jak myslisz jest szansa jeszcze pojezdzic w tym roku czy sobie odpuscic.Nie wiem,ja jestem 4tyg w gipsie i 2tyg rehabilitacja,sezon już zakończyłem, tylko że to był mój ostatni sezon w jeżdżeniu na motocrossie,rodzice mi już zabronili jeździć,zobaczymy może im przejdzie na wiosne,w co wątpie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Napewno jeszcze pojezdzisz :buttrock: Powiesz ze nie bedziesz juz odwijal bo szkoda drugi raz sie lamac i ci na pewno pozwola :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 u nas kumpel bo 4 tygodniach od zlamania zapie....dala az milo ;p Tylko trzeba uwazac zeby nie glebnac na ten sam bo tez takie akcje byly ze jeszcze sie nie zrosl i juz zlamany ;p pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ej tu się autor pyta o EXC 520, a wy rozmawiacie jak w poradni chirurgicznej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 poradni chirurgicznej Jak już coś,to ortopedycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 O KTM 520 EXC to nie ma co mowic :P Mocy w CH*J i tyle :D POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszmi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Jak wyglebiles ??Ja ostatnio tez prawie zlamalem bark przy podjezdzie w nieznanym terenie pod koniec gory trafilem w glebokadziure i przelecialem przez kiere Uratowal mnie buzer lecz bark obolaly 2 tygszybko po pracy 19-10 włożyłem kask.[oczywiscie buzer i cała reszta w szawce] i pojechałem pojezdzic na gumie.jedynka guma dwójka trójka czwórka,chwile pojechałem zaczał spadac wiec odkreciłem manete,noga prawa spadła z chamulca i przy około 70kmh kiler pojechał a ja sie pokulałem na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi