KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Pierwszy raz poczulem Wiosne :buttrock: Jakoś cieplej i inne powietrze, może szybko sie zrobi cieplo :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 też bym chciał już wiosne ale słyszałem że jak narazie bliżej do zimy niż do wiosny :buttrock: obym się mylił :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Na Podlasiu to białe niedźwiedzie, zimno i śniegu do pasa, troszke pojeździłem po bocznych drogach zakopałem się raz w śniegu że ledwo co wyjechałem, na lodzie to już wcale jazda... tylne koło ucieka na boki :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banditapc800 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Na śląsku delej wali śniegiem, choć nawet ciepło:) niestety mi to się za bardzo do wiosny nie pali bo moto w kawałkach i do kupy to go raczej szybko nie poskładam :buttrock: widok taki że żal d... ściska :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 dlatego wiosny wyglądam jak nikt inny. czy Ty wiesz co mówisz? :lol: Niby obecnie u mnie są 3 stopnie na + i wszystko płynie ale słyszałem że podobno niebawem ma znowu przymrozić -może ktoś zdementuje :buttrock: temperatura z okęcia w tej chwili to 0 st. WeatherBug podaje na przyszły tydzień bardziej optymistyczne prognozy niż wczoraj (wczoraj podawał -9 w dzień). Do -10 w nocy i do -3 w ciągu dnia... Nono... kto wie... a nóż widelec będzie jednak można zacząć myśleć o wiośnie? :( Ale przy dzisiejszej aurze nie odważyłabym się wyjechać motocyklem na miasto, jadać autkiem parę razy się dzisiaj zdziwiłam, bo pod wodą jest jednak trochę lodu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jak zara wiosna nie przyjdzie to se co zrobie, z morfeuszem już od kilku tygodni pomykam :( dlatego spałbym i spałbym. I temu tak mało mnie tu :P . Oj pojezdziłoby sie, oby do wiosny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Czolem! No u nas tez dwudniowa odwilz byla, teraz mroz :buttrock:.Najgorsze te ogromne zaspy, bo one beda jeszcze w maju sie rozpuszczac. Toz sie to zamienilo w lądolód :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A u mnie bez zmian - tzn. idzie ku lepszemu. Nad ranem ślizgawka taka, że w radiu komunikaty o stłuczkach i wypadkach, ale po 12-tej to już taka odwilż, że serce się raduje. U mnie chodniczek taki suchy, że śmigam po nim w te w tewte. Warto go było wcześniej odśnieżyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja też wyczekuję pierwszych oznak ciepła, dla mnie wiąże się to z prawkiem bo w końcu będę mogła sobie legalnie pośmigać :mrgreen: A tu wstaję rano śnieg :? , zimno :-x i człowiekowi nie chce się z wyrka wyłazić. Powinniśmy zapadać w sen zimowy, wtedy tak by nie bolało, że nie można sobie moto pojeździć :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Powinniśmy zapadać w sen zimowyKasieńko, cytujesz moje wczorajsze słowa, jakie wypowiedziałem zanim wyszedłem spod kołderki. Jak znajdziesz na to patent to zapłacę każdą cenę, byleby tylko zimę przekimać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Jak mi zimno , to biorę siekierę ,kubik drewna ,piwo i po 15 minutach już nie pamiętam ,że było mi zimno. A na moto doginam na okrągło.Do sklepu przez zaspy , bo auto się zakopuje. Jak przyjdzie pora sucha ,to też nie jest fajnie , bo piwo ciepłe i muchy na zębach . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ale mimo to tęsknię , cholerka jak tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Sligier napisał:dlatego wiosny wyglądam jak nikt inny. czy Ty wiesz co mówisz? no Madee ty przynjamniej po garażu trochę pojeździłaś, a ja tylko poprzepychałem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 U mnie przez trzy dni była odwilż ,a dzisiaj to co stopnialo zaś dosypalo na nowo .k*rw*ca może czlowieka trefic :evil: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 U mnie przez trzy dni była odwilż ' date='a dzisiaj to co stopnialo zaś dosypalo na nowo .k*rw*ca może czlowieka trefic :evil: [/quote']Ja wczoraj już miałem u siebie ładne kawałki suchego asfaltu. Myślałem sobie, że jeszcze z jeden góra dwa dni i możnaby trochę się przejechać. A tu lipa. Też dosypało przez noc i nici z jazdy. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ja wczoraj już miałem u siebie ładne kawałki suchego asfaltu. Myślałem sobie' date=' że jeszcze z jeden góra dwa dni i możnaby trochę się przejechać. A tu lipa. Też dosypało przez noc i nici z jazdy.[/quote'] dokłądnie tak samo sprawa sie ma u mnie :evil: Pozdrawiam oby do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi