Skocz do zawartości

WIOSNA! WIOSNA! Przygotujcie się!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na Podlasiu to białe niedźwiedzie, zimno i śniegu do pasa, troszke pojeździłem po bocznych drogach zakopałem się raz w śniegu że ledwo co wyjechałem, na lodzie to już wcale jazda... tylne koło ucieka na boki :?

dlatego wiosny wyglądam jak nikt inny.

czy Ty wiesz co mówisz? :lol:

Niby obecnie u mnie są 3 stopnie na + i wszystko płynie ale słyszałem że podobno niebawem ma znowu przymrozić -może ktoś zdementuje :buttrock:

temperatura z okęcia w tej chwili to 0 st. WeatherBug podaje na przyszły tydzień bardziej optymistyczne prognozy niż wczoraj (wczoraj podawał -9 w dzień). Do -10 w nocy i do -3 w ciągu dnia... Nono... kto wie... a nóż widelec będzie jednak można zacząć myśleć o wiośnie? :(

Ale przy dzisiejszej aurze nie odważyłabym się wyjechać motocyklem na miasto, jadać autkiem parę razy się dzisiaj zdziwiłam, bo pod wodą jest jednak trochę lodu :roll:

A u mnie bez zmian - tzn. idzie ku lepszemu. Nad ranem ślizgawka taka, że w radiu komunikaty o stłuczkach i wypadkach, ale po 12-tej to już taka odwilż, że serce się raduje. U mnie chodniczek taki suchy, że śmigam po nim w te w tewte. Warto go było wcześniej odśnieżyć :buttrock:

Ja też wyczekuję pierwszych oznak ciepła, dla mnie wiąże się to z prawkiem bo w końcu będę mogła sobie legalnie pośmigać :mrgreen:

A tu wstaję rano śnieg :? , zimno :-x i człowiekowi nie chce się z wyrka wyłazić. Powinniśmy zapadać w sen zimowy, wtedy tak by nie bolało, że nie można sobie moto pojeździć :evil:

Jak mi zimno , to biorę siekierę ,kubik drewna ,piwo i po 15 minutach już nie pamiętam ,że było mi zimno. A na moto doginam na okrągło.Do sklepu przez zaspy , bo auto się zakopuje. Jak przyjdzie pora sucha ,to też nie jest fajnie , bo piwo ciepłe i muchy na zębach . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale mimo to tęsknię , cholerka jak tęsknię.

U mnie przez trzy dni była odwilż ' date='a dzisiaj to co stopnialo zaś dosypalo

na nowo .k*rw*ca może czlowieka trefic :evil: [/quote']

Ja wczoraj już miałem u siebie ładne kawałki suchego asfaltu. Myślałem sobie, że jeszcze z jeden góra dwa dni i możnaby trochę się przejechać. A tu lipa. Też dosypało przez noc i nici z jazdy.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Ja wczoraj już miałem u siebie ładne kawałki suchego asfaltu. Myślałem sobie' date=' że jeszcze z jeden góra dwa dni i możnaby trochę się przejechać. A tu lipa. Też dosypało przez noc i nici z jazdy.[/quote']

dokłądnie tak samo sprawa sie ma u mnie :evil:

Pozdrawiam oby do marca