Hubert Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No dobra, po znajomości dopisałem ;)Czegóż się nie robi dla przyjaciół... ... z hangarem i polem wzlotów w pobliżu... i stanowskiem Flak' date=' co by nas bolszewicy nie uziemili ... i tak ją zrobię na spifire'a A my ją przechwycimy i na kukurużnika przerobimy (pędzelkiem :banghead: ) A tak poważnie - co myślicie o noclegu na Mierzei Wiślanej w Mikoszewie?też może byc ciekawie. Z jednej strony morze, z drugiej zalew...Chyba coś namierzyłem. http://www.mierzeja.pl/solar/Domki pietrowe, cena 160 zł za domek, w domku węzeł sanitarny. W domku można upchnąć więcej niż 4 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Moim zdaniem SV-ka lepiej by wyglądała w oryginalnym malowaniu legendy polskich szos - WSK M06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Domki pietrowe' date=' cena 160 zł za domek, w domku węzeł sanitarny. W domku można upchnąć więcej niż 4 osoby.[/quote'] Hubert- jajcarz.A gdzie winda na górne łóżko. Czy wyobrażasz sobie Mallutkiego jak się gramoli na górne łóżko po powrocie z balangi u Akera? A gdzie nogi powiesi? Proponuję od razu górne łóżka przeznaczyć na półki bagażowe dla kufrów i ustalić składy 4-osobowe. Oczywiście wyjątek- łóżka dla gości w gospodzie "U Akera". Dla tych co osłabli na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A tak poważnie - co myślicie o noclegu na Mierzei Wiślanej w Mikoszewie? też może byc ciekawie. Z jednej strony morze' date=' z drugiej zalew... [/quote'] A z trzeciej przełamiemy zeszłoroczną skuchę i Frombork zaliczymy :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Hubert- jajcarz. A gdzie winda na górne łóżko. Czy wyobrażasz sobie Mallutkiego jak się gramoli na górne łóżko po powrocie z balangi u Akera? A gdzie nogi powiesi? wyjąłeś mi to generalnie :buttrock: z ust!ale dla dobra sprawy mogę się poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 A może jakieś niclegi na kaszubach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 A może jakieś niclegi na kaszubach?Niegłupi pomysł, może okolice Jez. Żarnowieckiego? Miałem okazję spędzić kilka dni w pałacu w Bychowie koło Prusewa. Bardzo ładna okolica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ustaliłem z Gregiem, że szuka czegoś na Kaszubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Niegłupi pomysł, może okolice Jez. Żarnowieckiego? Miałem okazję spędzić kilka dni w pałacu w Bychowie koło Prusewa. Bardzo ładna okolica. Mam na myśli kaszuby bardziej jako Kościerzynę niż Wejherowo. Na 99% będziemy w http://www.wiezyca.gda.pl/glowna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Do wszystkich zainteresowanych poszły informacje o płatnościach za nocleg. Zaliczkę proszę prosimy wpłacać do środy, 15 marca włącznie. Życie jest brutalne - kto nie wpłaci, tego kęsim, kęsim (z listy) :)Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Do wszystkich zainteresowanych poszły informacje o płatnościach za nocleg. Zaliczkę proszę prosimy wpłacać do środy' date=' 15 marca włącznie. Życie jest brutalne - kto nie wpłaci, tego kęsim, kęsim (z listy) :)Pozdrawiam,Hubert[/quote'] Ta, a kto pierwszy wpłaci ten ma prawo wyboru domku, wyra itd. Dobrze że nie będziemy razem we czwartek... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Pomyślałem, że w tym poście zamieszczę info odnośnie osób, które zapłaciły. Ot tak aby nikt mnie nie podejrzewał o lewe interesy :-) Fizycznie pieniądze u mnie na koncie:1. Hun996 - 100 zł2. mallutkii - 100 zł3. mar95 - 200 zł4. Piocho - 100 zł5. sly11 - 100 zł6. aker - 200 zł7. Zbycho - 100 zł8. Hubert - 200 zł-----------------------------------------------------------------------------RAZEM 1100 złCo razem z moją panią i mną daje 13 osob :-)Ponieważ jak wiadomo reszta opłaca moje wczasy na Ibizie, za co bardzo dziękuję) :-)-----------------------------------------------------------------------------Oczywiście Vlaad jest również liczony, także na razie Nasza Silna Grupa Pod Wezwaniem (NSGPW) liczy 14 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 moja działka poszła przed sekundą netem, także liczę na druga pozycje w rankingu (czyt.śniadanie do łóżka i pucowanie moturu w cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wplacone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Poszły pieniądze za:AgęAkeraBabęjagęmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi