aker Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No cóż, w końcu doszedłem do siebie, tyłek już przestał boleć, więc chciałbym w tym momencie podziekować Gregowi i Luckow, prezesowi i wszystkim innym za super wyjazd. Następnym razem chyba się przeniosę do grupy przechwytującej :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Następnym razem chyba się przeniosę do grupy przechwytującej :cool:Rozumiem, że AGA też... :icon_exclaim: :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ech, Aker teraz decyzja nie nalezy juz tylko od ciebie. Teraz tworzysz juz bikerski tandem na dobre i zle na dwa motocykle. Taka karma - Karmy nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nie ma problem. :cool: W razie czego, jakby Aker puścił Agę kantem, przedkładając szaleństwa na drodze :biggrin: ponad dotrzymywaniem jej towarzystwa, to się nią zaopiekujemy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cholera. Nikt nic nie pisał, ale sam odkryłem że w przeglądarce IE moje foty nie działały (Mozilla rulez :-). Poprawiłem. http://www.gregor.org.pl/mgh2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Nie ma problem. :clap: W razie czego, jakby Aker puścił Agę kantem, przedkładając szaleństwa na drodze :biggrin: ponad dotrzymywaniem jej towarzystwa, to się nią zaopiekujemy :icon_exclaim: Jak rozumiem, AGA należy już do MGH - i to w tym dosłownym znaczeniu :cool: No i jeszcze jedno. Proszę o przesyłanie zdjęć na moją skrzynkę ([email protected]) lub osobiście, bo żeby tradycji stało się zadość przygotuję płytkę. Edytowane 8 Maja 2006 przez aker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cholera. Nikt nic nie pisał, ale sam odkryłem że w przeglądarce IE moje foty nie działały (Mozilla rulez :-). Poprawiłem. http://www.gregor.org.pl/mgh2/ Zdjęcia fajowskie:-)))Mogę gdzieś też moje wrzucić....albo może Aker znów nagra pamiatkową płytkę?:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mi tez sie zdjatka bardzo podobaja. Maciek wrzuc zdjecia gdzies w necie. Aker plyte pewnie zrobi, ale kiedy ja dostaniemy to inna sprawa. Ja swojej z MRU i Ukrainy do dzis jakos nie odebralem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mi tez sie zdjatka bardzo podobaja. Maciek wrzuc zdjecia gdzies w necie. Aker plyte pewnie zrobi, ale kiedy ja dostaniemy to inna sprawa. Ja swojej z MRU i Ukrainy do dzis jakos nie odebralem. Ino gdzie i ino jak? Bo ja to raczej niekumaty....umiem spakować i przekopiować, napiszcie tylko gdzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 PISZĘ WOŁAMI JESZCZE RAZ : ZDJĘCIA PROSZĘ PRZESŁAĆ NA : [email protected] lub odbiorę je osobiście. Ja nie wiem co wy piliście ostatnimi czasy, ale podobno po metylu dobrze jest sklinować jakimś bełtem, wzrok wtedy jest ostrzejszy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 PISZĘ WOŁAMI JESZCZE RAZ : ZDJĘCIA PROSZĘ PRZESŁAĆ NA : [email protected] lub odbiorę je osobiście. Ja nie wiem co wy piliście ostatnimi czasy, ale podobno po metylu dobrze jest sklinować jakimś bełtem, wzrok wtedy jest ostrzejszy :cool: No dobrze, już dobrze:-) sie nie denerwujsia....patrzcie jaki się zrobił zdecydowany po tej Zielonej Ukrainie :icon_exclaim: a swoja drogą to ja dam płytkę w trakcie odbioru Jewropy do jazdy testowej, tak? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A jakże by inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Cholera. Nikt nic nie pisał, ale sam odkryłem że w przeglądarce IE moje foty nie działały (Mozilla rulez :-). Poprawiłem. http://www.gregor.org.pl/mgh2/ jak nie pisał jak pisał :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 jak nie pisał jak pisał :biggrin: Jakbyś pisał to bym zmienił. A ty jakieś pierdoły nawypisywałeś o sieczkarni i myślisz żeś napisał. Wytrzeźwiej i weź się do roboty :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 wiesz ...........no nie chciałem tak bezpośrednio paluchem pokazywać co i jak trza zrobic żeby działało liczyłem że wyłapiesz delikatny niuansik i zadzwonisz do kogos kto ma komputer i pomoże z problemem :icon_exclaim: a ty tak od razu do mięcha :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi