Hubert Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ta ... miotła odpala kiedy chce, czyli pełna loteria :cool: po przekręceniu kluczyka pełna feeria świateł a potem naciskasz rozrusznik i odpala bez problemu. albo cisza :icon_razz: Trzeba wezwać Doktora Akera. On ma takie ręce, co leczą :P A tak poważnie to mam wrażenie, że miotła cierpi na uszkodzenie przekaźnika. Powinno być tam takie ustrojstwo, które uniemożliwa włączenie rozrusznika gdy silnik pracuje. Jeśli to jest to, to w serwisie naprawa potrwa krócej, niż wypicie kawy. Aga, nie przejmuj się. W razie czego wezwiemy lawetę :P Ale spokojnie. Z Warszawy ruszy trochę sprzętów (jeśli nic się nie zmieni, to 11). I tak będziemy musieli się podzielić na 3 grupy, aby sprawnie i bezpieczenie dojechać. Jak znam życie to Ola i Malluttki i tak polecą przodem, aby mężnie przyjąć na siebie stacje radarowe przeciwnika :banghead: Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak znam życie to Ola i Malluttki i tak polecą przodem, aby mężnie przyjąć na siebie stacje radarowe przeciwnika :P HubertZabiorę na pokład Messresghmita pociski HARM (Highspeed Anti Radar Missile) i też się przedrę :banghead: . A jeśli chodzi o AGĘ to lepiej jej będzie na "Ryżowej" żabie niż robienie figur na tylnej kanapie Akera :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A jeśli chodzi o AGĘ to lepiej jej będzie na "Ryżowej" żabie niż robienie figur na tylnej kanapie Akera :P . Figury podczas jazdy? :cool: Jaaasne, żeby droga się nie dłużyła. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale spokojnie. Z Warszawy ruszy trochę sprzętów (jeśli nic się nie zmieni, to 11). I tak będziemy musieli się podzielić na 3 grupy, aby sprawnie i bezpieczenie dojechać. Myślę Hubercie, że dwie grupy wystarczą: szybka :P i wolna. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez mallutkii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mogę wstępnie zarezerwować serwis u Inglota&Krawczyka :-) zarezerwuj, zarezerwuj proszę, pewnie się przyda, a przynajmniej będę spokojniejsza i będę mogła po bułeczki rano śmigać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Figury podczas jazdy? :banghead: Zwyczajnie.... aker skakał Shadow-ką (zupełnie jak enduro :) ), a AGA w tym czasie ćwiczyła figury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Informuję wszem i wobec że wszyscy już zapłacili za wyjazd :-) Jest nas silna grupa :-) motocyklistów, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Po pierwsze, Drodzy Doświadczeni, chciałem zauważyć, że jeszcze nie widziałem, żeby ktoś z Was tak profesjonalnie palił gumę w locie jak Aga w Ostródzie....hm....jakby to nie brzmiało :D po drugie, ja - coby na czas dojechać :D - ruszę nad morze wczesniej, tj pewnie już we wtroek/środę - i pomogę Gregowi i Luckowi :notworthy: godne lądowisko dla Sz.Państwa przygotować :icon_exclaim: :icon_mrgreen: :notworthy: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Po pierwsze, Drodzy Doświadczeni, chciałem zauważyć, że jeszcze nie widziałem, żeby ktoś z Was tak profesjonalnie palił gumę w locie jak Aga w Ostródzie....hm....jakby to nie brzmiało :D Palić gumę w locie? Na dodatek profesjonalnie? :D Powietrze musiało być tam bardzo geste...Muszę to zobaczyć.... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ruszę nad morze wczesniej, tj pewnie już we wtroek/środę - i pomogę Gregowi i Luckowi :icon_mrgreen: godne lądowisko dla Sz.Państwa przygotować :D :D :icon_exclaim: M. Znaczy sie Maciek chciał powiedzieć że 6 dni picia to za mało więc postanowił 1 dzień więcej się zmiękczać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Znaczy sie Maciek chciał powiedzieć że 6 dni picia to za mało więc postanowił 1 dzień więcej się zmiękczać :-) ot, taki obozik kondycyjny przed głównym zgrupowaniem reprezentacji MGH:-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Znaczy sie Maciek chciał powiedzieć że 6 dni picia to za mało więc postanowił 1 dzień więcej się zmiękczać :-) Jak to dobrze że po bułki na śniadanie będzie ktoś jeździł. To i kefirek przywiezie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ta ja biore kefirek Gregora, jemu nie bedzie potrzeby.on nie miewa kaca :-( farciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Dobry napój to miał Miro_N w ubiegłym roku. On nie zawierał kaca-mordercy. A ty Mallutki uważaj na nabiał - pamiętasz jak to było w drodze powrotnej z MRU? I co - śmieszy Cię coś? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) 29 kwietnia – 2006 – sobota - Raczej łażenieTwierdza WisłoujścieWesterplatteFortyfikacje miejskie Gdańska Gradowa Góra Myślę że jeżeli będziemy się wałęsali po Trójmieście to można jeszcze zobaczyć:Dom byłego prezydentaPomnik poległych stoczniowców w Gdynii 1970 rPomnik Trzech Krzyży przed stocznią GdańskąMiejsce gdzie była msza św podczas pielgrzymki Papieża...moze coś jeszcze wymyślę :-) 30 kwietnia 2006 – niedziela - dzień bardziej jeżdżonyResztki wyrzutni V1 – ŁebaLatarnia morska StiloDarłówko – resztki czegoś, co nie wiadomo, czym jest :icon_biggrin:Tutaj wstępnie rozmawialiśmy o Bornym SulinowieJeżeli będziemy jechali przez Darłówko proponuję zajechać do miejscowości Zieleniewo gdzie mieszka(ł)? Lepper i tam też powstała Samoobrona :-) (ale to tylko dla chętnych) :-) 1 maja 2006 – poniedziałek – trochę jeżdżenia, trochę tuptaniaMierzeja WiślanaObóz w StuthoffElblągMost ufortyfikowany w Knybawie (chyba jedyny taki w Polsce)Może uda nam się zajechać do Fromborka do naszego astronoma 2 maja – wtorek – dojazd i raczej tuptanieJastarnia – polskie schrony 1939Bateria dział 406 mm 13 BAS, 27 BAS, 21 BAS, 3 BASdla znudzonych muzeum morskie tudzież to fokarium, czy też delfinarium :PTutaj myślę że warto wdrapać się na latarnię morską na Helu skąd jest super widok, oczywiście jak nie ma mgłyMożna również podjechać do najbardziej wysuniętego punktu na północ Polski - Latarnia Rozewie 3 maja – środa – raczej tuptanieORP BłyskawicaTorpedownie (Babie Doły, Oksywie)A tu też coś wymyślimy :-) Jeżeli uda nam się jakiś dzień trochę skrócić, ew 3maja zapodać na inne to jeszcze powoziłbym was po kaszubach, skansen na Wdzydzach, lotnisko, które obiecałem i inne leśno jeziorne widoki. Oczywiście to tylko moje propozycje, można mnie za nie zrugać i się nie obrażę :-) Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi