robsonick Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Z Tobą nie śmigam bo ciągle leżysz :biggrin: Nie sposób z każdym śmigać... ;-) A na Dukacie w Wawie ciężko kogoś spotkać jeśli się nie umówimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A ja już zdzieram na 999, 2 oponę w tym roku tralala... ale najfajniejszy był mój 1 większy wyjazd: na 1098 akurat, wyjechałem na bieżniku a wróciłem na płótnie + gratis: 10 pkt + 400 zł mandat-się jeździ :buttrock: ....aha koledzy zmienili mi ksywkę z Chorąży Ducati na RainDucatiMen, bo co wyjadę, to w deszcz się wraca...np jak wczoraj z ćwiczeń w Suwałkach, połowa trasy w deszczu... Pozdr. J-999 P.S. dzisiaj miałem w planach "tor Kurpie- znaczy tor krowich placków", ale zrobiłem tylko 50 km bo coś po drodze zgubiłem( nic z Ducata) i to popsuło mi humor tak skutecznie że schowałem 999 do piwnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 A ja już zdzieram na 999, 2 oponę w tym roku tralala... Bo to zdzira jest, ta Dziewiątka :icon_mrgreen: Poza tym- jak mówiłeś: idealna do turystyki :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Franek Tobie nikt nie dorówna :notworthy: -))). Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Z góry przepraszam za offtop ale na ogólną forumową giełde Ducatisti raczej rzadko zagląda:-) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=132686 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Dziś udało mi się rozbawić kilka osób w serwisie :rolleyes: To, że nie czuję sie dość się dość silna, żeby postawić ŚlicznoTkę na centralce spotkało się jeszcze z jako-takim zrozumieniem. To, że boje się zdjąć ją z centralki... hmmm... Chyba z grzeczności nikt nic nie powiedział. Za to częściowo wyprowadzili mi ją z serwisu i oparli na bocznej stopce. Wdrapałam sie na siodło, próbuję podnieśc do pionu i... Ani drgnie. Jeszcze jedna próba... Przedne koło wyżej, niz tylne, motocykl przechylony mocniej, niż normalnie. Trzecie próba. Nie ruszy. Rozglądnęłam się jeszcze w nadziei, ze może Horb jest jeszcze obok, ale ten zobaczył, że moje moto już nie na centralce i pojechał. Chwila wahania i w końcu... "ekhem, panowie, możecie mi pomóc postawić motocykl?" Nawet nie próbowali powstrzymać sie od śmiechu. Chyba zacznę chodzić na siłownię :bigrazz: Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Sihaja Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Yuby... pier... Opowiadasz głupoty. Nie podoba Ci sie ST4? ok. Ale jak Bandit może byc... fajnym motocyklem?? Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Klod dziś oglądałem to ST4, ja je*ie Bandit to przy tym zajebisty motocykl. Powiedział to ktoś kto ma białą VTR-ke :biggrin: Nie znasz się, błądzisz .... błądzisz :bigrazz: Nawet nie wiesz jak to zapie**ala, jak się pięknie składa i jaki piękny ma odgłos nawet na seryjnych kominach :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe_bar Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 taaa a jaki piękny na przerobionych kominach. Może ST odbiega od ogólnego kanonu japońskiej "urody" w tych latach ale w końcu nie to piękne co ładne lecz co się komu podoba. Szczególnie fajny moment na ST jest, gdy podjeżdża się na światła a kierowca w puszcze paczy z politowaniem na silnik i krzyczy że chyba coś nie tak w silniku. a i najlepszy tekst mechanika - dzwoni ci łańcuszek rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Było czy nie było, tematów Waszych nie śledzę ale dziś wpadła mi na skrzynkę "plotka" o niejakim Mega Monsterze. W końcu Duc wypuści groźnie wyglądający motocykl? http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...n2010%20%281%29 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Niektórzy Desmokoledzy w czasie mojej nieobecności mnie poszukiwali-już jestem. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Klod, aż dziwnie mi się Ciebie czyta po takiej przerwie jaką sobie zafundowałem od FM... kurna, niczym nawrócenie jakieś :) Opisz może jak po przesiadce z Samuraja na Makarona? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 dostałem info że ktoś wczoraj jeździł po Supraślu czerwonym ST lub SS kto to był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatran Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A ktoś z Was, zasuwał czerwonym dukatem 1198 o rejestracji WP przez Lublin 26 czerwca sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Widział ktoś dotychczas takie dziwadło -silnik 996 i mokre sprzęgło? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2042336 Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi