melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 jak bedzie trzeba to Melvin-bawidamek jakos kase zbierze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no to może Seba zobacz na taka obudowę http://cgi.ebay.de/Roadracing-Cockpit-Duca...1QQcmdZViewItemta mnie sie bardziej podoba niz ta poprzednia; jezeli pasuje a zostalo tylko 20 min to walnij 60EURO na 10 sekund przed zakonczeniem aukcji i jak wygrasz to dobrze a jak nie to sie baw w pana slodowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Galfer??? co to za firma, pierwszy raz się spotykam z tą nazwą??? Nie mam pojęcia czy sprzedają w Europie?? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Uważaj tylko, abyś się nie zakochał w innym niż S4 obiekcie, bo tego może nie znieść twój piesek... a kupy żelastwa Ci nie pogryzie, hihi... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 a widzisz - melvin ci nie bedzie ferodo radzil tylko cos innego, dla sprobowaniato jest firma zalozona w hiszpanii, ale obecnie jej glowna siedziba/fabryka jest w USA. a czy w europie mozna kupic - to mnie sie pytasz? :buttrock: pojedziesz do autrii to sie rozgladnij zamiast po ringu sie uganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No dobrze rozejrzę się za tym Galferem, skoro piszesz, że dobre to tak ma być i już... :buttrock: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) tylko jak nie wyhamujesz i w plot wjedziesz to do mnie nie miej pretensjipamietam ze dominik piszczal pod niebiosa o jakiejs innej firmie ale mi wylecialo z pamieci ps......ja tam hamulcow za duzo nie uzywam to mi jedne klocki cale zycie motoru wystarczaja :buttrock: Edytowane 17 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No Seba już jest przyzwyczajony do rodeo po trawnikach :biggrin: ale w płot to by nie chciał wjechać...Jak Dominik będzie miał chwilę pomiędzy karmieniem i przewijaniem córy, to mi tu pewnie coś naskrobie :lalag: Chyba, że się cłopakowi przedłużyło pempkowe.... :buttrock: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ja tam z tylu mam goldfrena- chyba dziadowska firma- ale tylem prawie nie hamuje.Nawet jak bedziesz wybieral porzadnej firmy klocki to pytaj kogos konkretnego jakie sa czy twarde z dodatkiem metali czy miekkie .Mysle ze do spokojnej jazdyb miekkie wystarcza- lepiej czesciej wymieniac klocki niz tarcze.Ja z przodu mam jeszcze oryginalne- mam dopiero 3900 km najechane w Klekotku,jak trzeba bedzie zmienic zmienie na SBS chyba, obaczymy a olej Castrol full synt- taki sam jak nalalem wczesniej.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) ja niedawno wymieniłem tył na Nissin - wybrałem średneij twardości i generalnie hamują cłakiem nieźle, choć i ja większość hamowania "robię przodem". Poprzednie zjechały się do końca po 8000 kmKupiłem Nissiny bo akurat koledzy w BolDorye yrobili mi pryec o 15% :D i w sumie z przełożeniem wyszło mi coś koło 95 zł (też mnie potrktowali po koleżńsku)Jak Seba chcesz to mogę się dowiedzieć co do ceny jakie mają do Twojej bryczki :D Pozdrawiam,kris ps info o klockach Goldfren na stronie http://www.goldfren.net/ a przykładowa aukcja na http://cgi.ebay.de/NEU-Goldfren-Bremsbelae...1QQcmdZViewItem Edytowane 17 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ciekawe, ciekawe, tylko ta cena 58 euro to chyba lekka przesada...Zrobię coś takiego własnoręcznie, choć bardziej mi się podoba układ w linku od pawła, zamiast carbonu, bedzie anodowane Al tylko nie wiem jeszcze jaki kolor??? Może coś doradzicie... :D Pozdro dobierz do koloru motocykla, albo bardziej kontrastowo, jeli masz już jakieś kontrastowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jak Dominik będzie miał chwilę pomiędzy karmieniem i przewijaniem córy, to mi tu pewnie coś naskrobie Kurde dokladnie!!! Sorry ze mnie nie ma, ale bede niebawem.Seba kup u Grandysów w Lodzi (zadzwon, wysla Ci za pobraniem) klocki Carbone Loraine model SBK! FANTASTYCZNE klocki. Koszt 200 zl na dwie tarcze. Dodaj do tego nowy płyn hamulcowy, najlepiej dot 5.1 (wyścigowy) a poczujesz wieeeelka roznice :D Ja tam z tylu mam goldfrena- chyba dziadowska firma- ale tylem prawie nie hamuje.tez mam to z tylu i tez to nie hamuje :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 na dzien dobry, panowie Christian Pfeiffer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 pamietam ze dominik piszczal pod niebiosa o jakiejs innej firmie ale mi wylecialo z pamieciSeba kup u Grandysów w Lodzi (zadzwon, wysla Ci za pobraniem) klocki Carbone Loraine model SBK! FANTASTYCZNE klocki. Koszt 200 zl na dwie tarcze. no wlasnie, o tych czytalem - a jak ci dominik mowi ze dobre to znaczy ze dobre; po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dzieki.. za info.Obawiam się tylko, czy klocki polecane przez Dominika nie będą za twarde... wszak on jeździ wyścigowo, a ja tylko pyrkam rekreacyjnie.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi